Te kihagynád a BL-t egy koncertért?

Az ADrenalin fennállása óta számos újszerű, merész, olykor zseniális gerillakampányról írtunk már, de az alant lévő Heineken akció mindent visz. A sörmárka olaszországi divíziója olyan fondorlatos tervet eszelt ki, hogy az szinte már művészet.
 
A foci és a haverok mindig is a márka kommunikációjának középpontjában álltak – hiszen nincs jobb, mint meccsnézés közben a haverokkal legurítani pár korsóval. A Heineken emlékeztetni szerette volna erre a férfiakat, így a tavalyi év legnagyobb futballmérkőzését, az AC Milan – Real Madrid meccset használta fel akciójában. Most minden bizonnyal arra gondoltok, hogy az utcán vagy a stadionban lévő focidrukkereket szólították meg, pedig nem. Pont ellenkezőleg.
 
A márka megszervezett egy olyan ál-koncertet, amely éppen arra az időpontra esett, amikor a nagy meccs is volt. Az eseményre a lehető legunalmasabb programot találták ki, ami minden focirajongó rémálma: klasszikus zene és kortárs költészet. 200 bennfentes közreműködésével (barátnők, tanárok, főnökök) közel 1000 focirajongó férfit sikerült meggyőzni, hogy mondjanak le a meccsnézésről és inkább menjenek el a koncertre.
 
A szerencsétlen áldozatok persze nem tehettek mást, elmentek a rendezvényre, amit még a SkySport is közvetített, sportoló celebek társaságában. A rettentően unalmas koncert 15. percében a kivetítőn – ahol addig a költészeté volt a szerep – elkezdtek finom utalásokat tenni a srácoknak: „Nehéz nemet mondani a főnöknek?” - „És a barátnődnek? - „Na, és mi van a meccsel? Hogy fordulhatott meg a fejedben, hogy kihagyod?”
 
A terem ekkor hatalmas ovációban tör ki, mosolygó és tapsoló embereket látni mindenhol… És, hogy mi lesz a történet vége? Nézzétek meg a videót és kiderül! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr62685131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása