ADrenalin médiaajánlat

A Havasi:live támogatásával indított ADrenalin reklámblog 2008. telén indult. A naponta frissülő oldalakon különleges márkaélményeket kínáló kampányokkal, a hazai kommunikációs szakma neves képviselőivel és a reklámvilág fontos kérdéseivel foglalkozunk.
 
A másfél éve indított blog mindezidáig félmillió oldalletöltést produkált, ám az elmúlt fél évben jelentős növekedés volt tapasztalható – 2009 októbere óta napi átlag 2000-2500 látogatóvalbüszkélkedhetünk, ami havonta 60- 75 000 oldalletöltést jelent.
 
A Blog.hu szabályzata szerint minden páros megjelenésre helyezhetünk el reklámot, míg a páratlanok fölött a Blog.hu rendelkezik, így hetente átlagosan 35 000 bannermegjelenéssel lehet számolni.
 
Az eddig eltelt időszak alatt kialakult egy rendszeresen visszajáró közösség, akik közül sokan a reklám-és a kommunikációs szakmához kötődnek. Továbbá, jelentős mennyiségű fiatal – többnyire a szakma iránt érdeklődő, felsőoktatásban tanuló diák – is látogatja blogunkat, nem beszélve az Indexről érkező nagy mennyiségű (4-12 ezer) látogatóról.
 
Kinek érdemes itt hirdetni?
  • Kommunikációs szakemberek képzésével foglalkozó iskoláknak
  • Olyan márkáknak, melyeknek célcsoportja főként fiatal (18-30 év közötti), értelmiségiekből áll
  • Kis ügynökségeknek, reklámstúdióknak, akik szeretnék magukat szélesebb ügyfélkörrel megismertetni
  • Szakmai konferenciák és reklámversenyek szervezőinek
 
Hirdetési feltételek
 
Az oldalon a blog.hu rendszerének köszönhetően két hirdetési felület található. Az egyik a blog jobb oldalán látható, álló formátumú és maximum 160x290 pixel nagyságú, a másik mindig a legújabb poszt alatt jelenik meg, illetve a posztokba lépve a kommentek felett található. Ennek mérete 310x250 pixel. Ezeket külön-külön lehet megvásárolni, mégpedig heti bontásban, az alábbi árakon:
  • Az oldal jobb szélén található 160x290 pixeles billboard: 13 ezer forint+ÁFA/hét
  • Az oldal közepén található 310x250 pixeles billboard: 23 ezer forint+ÁFA/hét
 
Megrenedlés és további információ itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr22685127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása