Csak seggek, vagy reklámok?

Az a furcsa a hozzánk hasonló – új típusú – reklámfanatikusokban, hogy sokszor még abban vírusfilmet is látunk, amibe nem kéne. Az interneten és a videómegosztókon keringő mozgóképek sokszor nem többek, mint egy átlagember home videói, ám a szakma mégis reklámot vél bennük felfedezni.
 
Itt van kapásból két ilyen film is, melyekről nem lehet teljes bizonyossággal eldönteni, hogy reklámok-e vagy sem.  Érdekességük, hogy mindkettőben a szexualitást használják fel, amely köztudottan az egyik leggyorsabban terjedő tartalom a neten – talán ez is azt bizonyítja, hogy többről lehet szó, mint amatőr felvételekről.
 
Az elsőben egy gyönyörű amerikai modell, Tahiticora játszik egy Xbox játékkal, háttal a kamerának, ezzel is megmutatva formás hátsóját. Pesze valaki véletlenül mindezt filmre veszi és csak úgy felrakja a netre... A videót már 300 ezerren látták, pedig csak pár napja van fent az oldalon. Erről a filmről tényleg nehéz eldönteni, hogy vajon reklám célzattal készült-e vagy sem.
 

A második videóról ellenben már nagyobb bizonyossággal állíthatjuk, hogy vírusfilmnek készült. A meztelenül edző párocskán nincs semmilyen ruha, leszámítva a Reebok cipőket, amik viszont szépen láthatóak. A másik érv a vírus mellett, hogy a sportszereket forgalmazó világmárka mostanában megint ráment az edzés és a formás idomok kommunikálására.  A harmadik és legerősebb bizonyíték, hogy ki vannak kockázva az intim testrészek, márpedig egy kukkoló nem fogja erre venni a fáradtságot.
 

Ha ezek tényleg reklámok, akkor az csak azt bizonyítja, hogy a márkák ügynökségei jól végzik a dolgukat és visszatértek a klasszikus vírusfilmekhez, ahol sokszor csak eldugva lehetett megtalálni a márkát, a szituáció vitte a sztorit a hátán.
 
Ti mit gondoltok a filmekről?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr402685118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása