Kültéri huncutságok északon
Kültéri huncutságok északon

Mai Monitor rovatunkban teszünk egy sétát a Európa északi nagyvárosainak utcáin és megnézzük, milyen reklámokkal próbálják megfogni a márkák a gyanútlan járókelőket. Öltözzön fel mindenki, hideg lesz! :)
 
Túránk Stockholm egyik forgalmas terén kezdődik, ahol a Svéd Lottószövetség megalkotta a világ első félkarú rabló CLP-jét. A játékautomatába pénzt kell dobni, majd a kar meghúzása után reménykedni, hogy a gép kiad némi csokipénzt. Ha mégsem ...
Kis Jézus az inkubátorban
Kis Jézus az inkubátorban

 „És szülé az ő elsőszülött fiát; és bepólyálá őt, és helyhezteté őt az inkubátorba, mivelhogy nem vala nékik helyök a vendégfogadó háznál.”
 
Bármennyire is furcsán hangzik így Lukács evangéliuma , az angliai Edith Cavell Kórház koraszülött osztálya ezzel a kis módosítással kívánt boldog karácsonyt a többi osztálynak és a volt betegeknek. Az október közepén elküldött karácsonyi képeslapon a kis Jézus egy inkubátorban fekszik, mellette ...
Varga Attila "Sixx"
Varga Attila "Sixx"

 

„A blogírásnál az ember a szavak mögé bújik”
 
Volt titkárnő, dolgozott fogyatékos táborban, vezetett nyelviskolát. Ősbloggerből blogszerkesztővé válva is ügyel függetlenségére. Exkluzív karácsonyi beszélgetés Varga Attilával, alias Sixx-el blogokról, fociról, hőlégballonozásról, és persze reklámról itt, az Adrenalinon.
 
Nem vagy az a kifejezett titkárnő alkat…
Huszonkét évesen elmentem dolgozni a Biogal gyógyszergyárba, fordítónak. Szakmai ...
Karácsonyi ajándékok reklámszakiknak
Karácsonyi ajándékok reklámszakiknak

Hétvégi postunkból kiderült , milyen ajándékokkal lepik meg ügyfeleiket az ügynökségek, most viszont nézzük meg azt, hogy egy "átlagember" mivel lepheti meg reklámmunkás szeretteit. Akinek van ilyen foglalkozású ismerőse, az tudja, hogy nem mindig egyszerű megtalálni a megfelelő és kreatív portékát az illetőnek – legyen az egy irodalmilag túlfűtött szövegíró vagy egy krónikus óra-nézegető account.
 
Külföldi blogtársunkkal – az Adfreak -el – ...
süti beállítások módosítása