Hullanak, mint a motorosok
Hullanak, mint a motorosok

Az autós-motoros ellentét mindig is egy kényes probléma lesz, hiszen mindkét fél a másikra mutogat, amikor felelősöket kell keresni a balesetekért és atrocitásokért. Az autósok nemtörődöm módon, sokszor testi fölényüket kihasználva dominálják a motorosokat, akik viszont gyakran váratlanul és szabálytalanul változtatják a helyzetüket – hol a járdán, hol pedig az autók között cikázva.
 
Ez a helyzet nem csak idehaza okoz problémákat, de külföldön ...
A Vodafone zsebtolvajokat alkalmaz
A Vodafone zsebtolvajokat alkalmaz

A fogyasztókra zúduló városi reklámok tengerében manapság egyre nehezebb megragadni a figyelmet, legyen akármilyen szép és különleges is a közölni kívánt üzenet. Ezért a reklámok egyre váratlanabb helyzetekben próbálják meg becserkészni a fogyasztókat, sokszor már-már az intimszférába tolakodva. Ez néha működik, néha viszont pont a visszájára fordulhat.
 
A romániai McCann Erickson is egy ilyen gerilla akciót készített a Vodafone -nak, mely a ...
Party van az erdőben
Party van az erdőben

A holland KesselsKramer ügynökség nevéhez eddig is számos furcsa alkotás fűződött – többek közt a Diesel-nek készített megannyi „érdekes” alkotás–, de legújabb kisfilmjükkel ismét bebizonyították, hogy tudnak még meglepetést okozni.
 
Ezúttal, a szintén ruházati cikkeket forgalmazó 55DSL -nek készítettek egy kellőképpen extravagáns videóklippet, amihez olyan zenészeket hívtak segítségül, mint a The Bloody Beetroots és a The Cool Kids . A ...
süti beállítások módosítása