Kibelezett sztriptíztáncosnő
Kibelezett sztriptíztáncosnő

A reklámok mindig is előszeretettel használták a túlzás eszközeit, hiszen így sokkal figyelemfelkeltőbb, érdekesebb, sokszor pedig viccesebb az általuk közölni kívánt mondanivaló – és ez így is van rendjén. Az alant lévő reklámfilm viszont olyan sokkolóan és naturalisztikusan túlzó, hogy még nekünk is kikerekedett a szemünk.
A különleges nevű playmate, Ancilla Tilla főszereplésével készült egyperces szpotban a modell azt csinálja, amihez a legjobban ...
Mellel sodort szivar
Mellel sodort szivar

Sok márka kommunikációjában hangsúlyos szerepet kap, ha a termék tradicionális módon, kézzel lett elkészítve. Ilyen például a porcelán, a hímzett ruha, a marcipán vagy éppen a szivar. Jelen esetben az utóbbi termék reklámfilmjében gyönyörködhetnek a kedves olvasók, mely annyira pikáns és erotikus, hogy méltán került az R-ekció rovatunkba.
 
Az Independence Cigar fél perces szpotjában megcsodálhatjuk, milyen is az, ha valaki szívét-mellét beleteszi a ...
Lefóliázott nők a húsospultban
Lefóliázott nők a húsospultban

Évente több mint két és félmillió áldozata van az emberkereskedelemnek, melyből 92 százalék szexuális vonatkozású. A szexipari áldozatoknak a 98 százaléka pedig –nem meglepő módon – nő és gyermek.
Hogy felhívja az emberek figyelmét erre a súlyos problémára, a luxemburgi Mikado Publicis egy sokkoló ambient akcióval rukkolt elő az ottani élelmiszerboltokban. Lefóliázott, meztelen női testeket csomagoltak be és helyeztek ki a húsos részlegnél, ezzel is ...
süti beállítások módosítása