Pucéran nyugodtan karambolozhatsz

 
Az alábbiakban egy olyan reklámot láthattok, melyről elég keveset tudni. Mivel portugálul van a szövegét nem teljesen értem, de annyi biztos, hogy egy latin-amerikai internetszolgáltató (UOL) keze van a dologban.
Mint azt ti is látni fogjátok, a spotban egy koccanásos baleset szemtanúi lehetünk, ahol az elkerülhetetlen anyázás és idegeskedés ezúttal elmarad. A hibás vezető ugyanis egy anyaszült meztelen szexbomba, aki habtestére és mosolyára támaszkodva egy pillanat alatt elrendezi a dolgokat. Se rendőr, se adatok, se biztosítás papírok nincsenek, csupán a férfiak döbbent és nyálcsorgató tekintetei.
Akit érdekel a reklám mondandója – a meztelen női testet leszámítva –, látogasson el hozzánk holnap is, mert akkora már elvileg meglesz a magyar fordítás. Aki meg netán tud portugálul, az sürgősen írja le a kommentek közé a megfejtést! A megfejtők között egy marék lassított neutront sorsolunk ki. :) (by Gery)
A videó megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott!
 
UPDATE: Megérkezett a fordítás, mely azonban nem sokban segít megértetni a spot tartalmát. A narrátor a következőket mondja: "Ez a film hasonló az internet legjobb tartalmaihoz, melyeket az UOL-al egész nap nézhetsz. UOL a legjobb internet"
Ebből nekem csak annyi jön le, hogy a készítők megpróbálták az internet nagy részét felölelő tartalmat bemutatni: meztelenség, baleset, videók, humor. Hmm...elég csábító. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr562684606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.03.03. 11:21:39

Hát lol. :D
Ezek tényleg elég jó érvek az internet mellett. :) Én is ezért használom....

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.03.05. 17:09:36

Pedig sok más haszna is van....csak most nem jut eszembe egy sem. :D

Exo · http://addict.blog.hu/ 2009.03.05. 17:11:19

Ott vannak például a meztelen macák. Ja, de azt már mondtad. Akkor nemtom.: :-)
süti beállítások módosítása