Mi a f*sz pokróc

„Eleged van abból, hogy hagyományos takarót használsz? Van ennek bármi köze a fűtésszámládhoz? Csomót szenvedsz, mire sikerül teljesen bebugyolálnod magad? És utálod, hogy mire ez sikerül, ki kell nyúlnod valamiért, például a telefonért? Nos, lúzerek, eljött a ti időtők. Itt az új „Mi a fasz pokróc”, ami tönkreteszi a szexuális életed és amiben egy komplett idiótának  fognak nézni. Hordjad te is, hogy szociálisan visszamaradottnak és szánalmasnak tartsanak az emberek!”
Ez csak néhány a számtalan „termékelőny” közül, melyek csak úgy tobzódnak ebben az újraszinkronizált teleshoppos paródiában. A termék egyébként tényleg valódi, a Snuggies nevezetű pokrócot Amerika szerte árulják, és hála néhány ismeretlen alkotóknak, most hozzánk is eljutott a híre – bár kissé más megvilágításban.
Ez a vicces kis szösszenet is azt bizonyítja, hogy igenis lehet jó teleshoppos reklámot csinálni, csak ne lepődjünk meg, ha senki nem akar majd rendelni a termékből. :)
Itt van az eredeti videó:

 Ez pedig a remixelt változat:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr812684589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.02.13. 10:24:31

LOL!!!!! Ez ku*va jó!
A kedvenc részem: „A Miafasz pokróccal elviheted a kutyádat és megsütheted nyílt lángon” Wehehehehehehe….kész vagyok. Jól indul már ez a napom is. :) Thx

Adrant 2009.02.13. 10:36:05

Roppant ügyes és szórakoztató kis paródia.
Hülye kérdés, de nem lehet, hogy ez egy vírusfilm? Bár tényleg nem sokat növel a termék reputációján, de mégis több emberhez jut így el a híer.
Nekem amúgy tetszik a Snuggies, rendelnék belőle. :D

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.02.13. 10:42:23

@Adrant:
Jó kérdés. Kb. 10x annyian nézték meg Youtube-on, ráadásul sokkal kevesebb idő alatt. (Eredeti: 120 ezer néző, Paródia: 1,2 millió)

Nem tudom milyen régi a termék, de lehet, hogy épp temetni készültek, mikor valakinek eszébe jutott ez a merész ötlet. Itthon persze nem tudnánk az ügyfelet ilyenre rávenni, de lehet odaát sikerült a kreatívoknak. :)

Mindenképpen informállak titeket, ha valami kiderül.
süti beállítások módosítása