Push the button
Push the button

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretem a liftreklámokat. Legyenek kívül vagy belül, mindig le tudják kötni a figyelmem arra a néhány percre, míg használom a felvonót. Olyan élménypontok ezek, melyek üde színfoltot nyújtanak a fogyasztót hajhászó, direkt kommunikációban.

Egy felmérésből kiderült, hogy a liftben utazók 82%-a több-kevesebb

rendszerességgel megnézi a liftben kihelyezett reklámokat. Ráadásul, a megszokott ATL felületek ...

Horváth Magyary Nóra interjú
Horváth Magyary Nóra interjú

 

Második interjúnkat Horváth Magyary Nórával, a K&H Bank kommunikációs igazgatójával készítettük.

Tudatosan készültél a pályára vagy véletlenül alakult az, hogy kommunikációval foglalkozol?

Én ahhoz a bizonyos szerencsés generációhoz tartozom, aki nagyon aktívan élte meg a rendszerváltozás éveit. A Külker főiskola első évében Marx Tőkéje, a második évben Marx kritikája, a harmadikban pedig a modern gazdaságtan volt a tananyag. Az egésznek a ...

Élménypont – Widgetek – márkázható online alkalmazások
Élménypont – Widgetek – márkázható online alkalmazások

A widget an gol nyelvű szóösszevonás, tagjai: window (ablak) és gadget (kb. kütyü).A widget egy online alkalmazás, egy olyan kompakt funkcionális elem, amelyet egy piciny websitenak foghatunk fel. Gépünk kezelőfelületére és webhelyünkre egyaránt könnyen elhelyezhetünk egy widgetet, és így közvetlen kapcsolatot tarthatunk fenn a választott weboldallal vagy szolgltatással, legyen szó hírekről, időjárás jelentésről, tőzsdei árfolyamokról vagy akár egy blogról.

...
süti beállítások módosítása