A Télapó igazi arca

Holnap itt a karácsony, az év legszebb ünnepe. Hiszen ez az egy alkalom, ami minden évben, újra és újra egybefonja a családot és régen látott barátokat. Minden ország más-más szokással tarkítja ezt a varázslatos ünnepkört, valahol a Jézuska, máshol pedig a Télapó látogat el az otthonokba, hogy megajándékozza a jó embereket.
Mi magyarok karácsonykor Jézus Krisztus születését, és ezzel egy időben a szeretetet és a család szentségét ünnepeljük. De vajon mi van Télapóval? Az ő teremtődéséről viszonylag keveset tudunk, pedig az legalább annyira érdekes, mint a kedves kollegáé. Lappföldről származik, oké. De vajon mit csinál ott és miért látni olyan kevésszer?
Ezekre a kérdésekre ad választ a Rare Exports Inc, mely egy finn testvérpár 8 perces karácsonyi kisfilmje. Bár az alkotás nem éppen egy mai darab, úgy gondolom, hogy ebben az elanyagiasodott világban és karácsonyi vásárlási láz egyre nagyobb mértéket öltő pszichedelikus őrületében teljesen helyénvaló alkotás.
Kellemes karácsonyt kívánok minden kedves Adrenalin olvasónak! Az ünnepek alatt továbbra is rendületlenül ontjuk majd magunkból a reklámokat, az újévben pedig megújult külsővel és új rovattal is bővülünk. Érdemes lesz visszanézni! :) Jó pihenést mindenkinek!  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr392684541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskicsicsiga 2008.12.23. 16:06:17

megmondom az őszintét, nekem nem tetszik:)

de ez ne zavarjon senkit,boldog karácsonyt:))

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.12.23. 23:51:34

Semmi baj. :)
Neked is boldog karácsonyt kiskicsicsiga! :)
süti beállítások módosítása