A válóperes ügyvédek újra támadnak

Múlt héten beszámoltam egy reklámról, melyben egy válóperes ügyvéd próbálta „különleges” módon népszerűsíteni a praxisát. Úgy tűnik, hogy ebben a szakmában egyre népszerűbbek lettek a reklámok, mivel most kapásból háromba is belefutottam a világhálón.
Az első egy btl reklám, mely a vitatott „rejtsünk el meztelen fotókat a családi képek közé” koncepcióhoz képest sokkal visszafogottabb. Jelen esetben, motelban elhelyezett óvszereket használtak névjegykártyának, melyekre ráírták a jogmágus nevét és telefonszámát. Úgy gondolták, hogy azok, akik ilyen kis eldugott helyekre járnak kufricolni, előbb utóbb felismerik, hogy el kell válniuk, és akkor majd bizony szükségük lesz egy válóperes ügyvédre.  Hmmm…érdekes.
A második egy sokkal aranyosabb, ámbár kevésbé célcsoport orientált megoldás. Az ötlet lényege, hogy kínai evőpálcikákra írták rá egy válóperes ügyekre szakosodott jogspecialista honlapjának a címét. Így amikor az éhes emberek különválasztják a pálcikákat, kettéhasad a kis szívecske és máris egyedül maradnak a magányos kis fadarabok.
A harmadik válóperes reklámcsemege egy print anyag, melyen egy íjjal hátbalőtt Cupidó fekszik a hitvesi ágyon, ezzel is remekül szimbolizálva azt a pontot, melyen meghal két ember közt a szerelem. A három reklám közül, kivitelezésben ez tetszik a legjobban, mert nagyon átjön az üzenet, viszont kevésbé erőteljesen tudja rádöbbenteni a csalfa embert a házassága űjragondolására.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr712684533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jackson Sámuel 2008.12.28. 14:49:55

Nekem az óvszeres azért még mindig sok.
Elmegyek egy motelbe "kikapcsolódni", kibontom a kis csomagot, és eszembe jut a feleségem, akit pont szeretnék elfelejteni arra a pár órára...
süti beállítások módosítása