Részegen ne vezess űrhajót

Pár hete megemlítettünk az Adrenalinon egy mókás TCR kampányt, mely az ittas vezetés ellen hivatott fellépni.  Úgy látszik, hogy az ügynökségek rájöttek, hogy a „szürke és mélabú, kisgyereket részegen elcsapó spotok” helyett talán jobban járnak, ha a humorral próbálják meg eljuttatni az üzenetet a reklámkerülő emberekhez. Az persze más kérdés, hogy a nézők így mennyire veszik komolyan az üzentet, hiszen ezekben a reklámokban – a humorból adódóan – kevésbé életszerű szituációkkal lehet találkozni.
Az Új-Zélandi Auckland City Council ezúttal viszont olyan messzire ment, hogy meg sem állt a Holdig. A spotban ugyanis olyan matt részeg asztronautákat mutatnak, akik söröznek, füveznek, botladoznak, rókáznak, és már azt sem tudják, hol vannak.  Így bizony nehéz lesz hazajutni, sugallja a film, ami költségvetésben talán pár ausztrál dollárba kerülhetett, mivel csak az eredeti Holdsétás filmeket kellett újraszinkronizálni.
Nekem nagyon tetszik ez a reklám, mert ügyesen van belecsomagolva a mondanivaló és könnyen azonosulni tudok a karakterekkel, annak ellenére, hogy még sosem hánytam a Holdon. :)  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr1002684525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endzs 2008.12.09. 20:38:57

Köszönjük Adrenalin!!!!!!!:D

Józsika 2008.12.10. 13:02:44

Amikor 0:30-nál a fickó elejti azt a sz*rt, és utána átesik rajta, az nagyon LOL!
süti beállítások módosítása