A Whopper szüzek

A Burger King nemsokára elkezdi sugározni egyedi dokumentumfilmjét, melynek „Whopper szüzek” a neve. A műsor lényege, hogy a stáb olyan távoli helyekre viszi el a Whopper hamburgert, ahol az emberek még sohasem vájhatták bele a fogukat gyorséttermi kajába. Thaiföldtöl kezdve, Románián át, egészen Izlandig terjed a kaland, melyben a helybéliek autentikus ruhában vesztik el szájuk szüzességét. A forgatás során egyébként 13 repülőgépet, 2 kutyás szánt és egy helikoptert használtak a készítők, akiket a nagysikerű TV filmes rendező, Stacy Peralta vezényelt.  
 
Bevallom, egy kissé sértőnek tartom, hogy egy reklámkampányhoz olyan embereket használnak fel kísérleti malacnak, akik soha többé az életben nem ehetnek majd Whoppert. Lehet, hogy a kanapén fetrengő, hájas amerikaiaknak poén lesz végignézni a szerencsétlen embereket, amint megtömik őket műanyaggal, de a helyi lakosokra nézve bántó lesz a dolog. A slusszpoén az egészben, hogy még arra is ráveszik őket, hogy hasonlítsák össze az ízét a McDonalds Big Mac-jével is. Szerintem ez az egész akció megint csak arra világít rá, hogy miként tekintenek az amerikaiaik a külföldiekre; úgy, mint a nomád parasztokra, akik nem tudják mi a tuti. 
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, szóval nyugodtan eresszétek szabadjára a kezeteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr252684518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joehatchinsky 2008.12.02. 15:06:10

Teljesen igazad van.
Már hallo is, ahogy odaszól majd Joe az asszonynak: "Te nézd má' annyuk, ezek akkora parasztok, hogy még bigmekket sem láttak!"

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.12.02. 15:42:31

:):):) Úgy látom te is érzed a lényeget.

jay-d 2008.12.03. 16:16:31

Mennyire gáz már ez az egész..
Olyan emberek terjesztik az igét, akik azt hiszik, hogy Európa egy ország.....
www.youtube.com/watch?v=pAMA9P-4qCk

omyg 2008.12.03. 16:17:16

Lol!!!! :D
Ez a buta tyúk hülyébb, mint egy nulladikos.

bys · http://myspace.com/bysman 2008.12.03. 17:06:14

Nekem ezzel semmi bajom. Nem hiszem, hogy olyan szemszögből csinálnák, hogy ez gúnyos legyen, hanem csak kerestek embereket, akik még nem haraptak a csodába. Nekem ez átjön.

Józsika 2008.12.04. 15:53:59

Én olyan műsort csinálnék, hogy kivinnék egy világatlaszt, és azt mutogatnám az amerikaiaknak. Nem gúnyosan, csak ők is lássanak valami újat. :)

Csath Geza 2008.12.05. 15:54:31

Józsika,
Van ilyen, Jay Leno csinálja. Pont olyan, amilyennek lennie kell: tükröt tart az amerikaiak elé. ps. a saját országukat se ismerik, meg Kanadát/Mexikót se, nemhogy Európát.
süti beállítások módosítása