Sok rossz webcím kis helyen is elfér

Az interneten böngészve az ember néha ráakadhat olyan webcímekre, melyek az egybeírtságuk miatt teljesen más jelentéssel bírnak, mint azt a honlap készítői szeretnék. Az egyik ilyen kedvencem az „mp3shits.com”, ami valljuk be, nem éppen a legtökéletesebb url egy zenékkel foglalkozó site-nak. Vagy ott van a „therapistfinder.com”, ami a nevével ellentétben nem a nemi erőszakkal foglalkozó emberek (rapist=erőszakoló) felkutatására szolgál, hanem csupán terapeutákat ajánl bizonyos területi megoszlás szerint.

Erre az ötletre alapozta legújabb printjeit a Renault, melyek a Logan-t reklámozzák. „Ugye milyen szörnyű, amikor a dolgok össze vannak zsúfolva?” – teszik fel a kérdést, amely a kreatívokat nézve abszolút megállja a helyét. A Logan fő USP-je ugyanis a hatalmas nagy belső tér. Viszonylag alacsony árért ugyanis egy kompakt kategóriás autó belső térkínálatát adja, ráadásul azon kevés modellek egyike, melyek valóban ötszemélyesek. A Renault ugyanis kellően széles belül is, így három tisztességes méretű felnőttet tényleg el lehet szállítmányozni akár hosszabb távra is, mondjuk egy Budapest-Bécs túrán még egyikük sem nyavalyoghat a szűkösségre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr372684516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.12.01. 17:58:14

:D
penisland
a tollak szigete
vagy a farkak országa? :D

TorrenteXY · http://elmenyorgia.blog.hu/ 2008.12.01. 21:37:17

A therapist-t már Arrested Developmentben lelőtték. Analitic Therapist - rövidítve An@l R@pist
süti beállítások módosítása