A Lego trendi

Mit tegyél, hogy a divatbemutatódon ne csak a ruhák legyenek lenyűgözőek, de a tálalás is nyomot hagyjon az ultrasznob közönségben? Trükközhetsz a világítással, kereshetsz menő modelleket, nyomathatod a legütősebb elektronikus zenéket vagy választhatsz extravagáns helyszínt. Mindegy mit teszel, a lényeg, hogy a ruhákon legyen a hangsúly. És ha unod, hogy mindig ugyanazok a csontvázarcú lányok flangálnak a kifutón, megpróbálhatsz kicsit változtatni rajtuk. Néhány tervező úgy próbál megszabadulni ezektől a marcona macáktól, hogy eltakarja a fejüket vagy rendhagyó modelleket szerződtet. De nem így tett Jean-Charles de Castelbajac, aki teljesen megtörte az eddigi konvenciókat, és az új tavasz/nyári kollekciójához animált legó-figurákat használt modellként. A kollekciójának a neve, stílusosan „Műanyag Építészet”. A show-t egyébként az animációkkal foglalkozó, francia Four H és Lego Group készítette.
Ha azon töröd a fejed, hogy vajon milyen elmebeteg állat hordana olyan ruhákat, mint amiket egy Lego figura hord, sajnos meg kell, hogy lepjelek. Anglia új pop üdvöskéje, Kate Perry az MTV’s European Music Awards-on például pont egy ilyen Castelbajac ruhát vett fel. (Persze az este folyamán volt még rajta vagy 11 másmilyen…..)
Az biztos, hogy ismét egy extrém divatbemutatónak lehetünk szemtanúi, amit kreatív koncepcióban elég nehéz lesz felülmúlni.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr382684515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joehatchinsky 2008.12.04. 22:47:30

Ratyi.
süti beállítások módosítása