Rocker bicaj - extrém fokozat

Youtube: a kiber-exhibicionisták paradicsoma. A hely, ahol a senkikből senki marad, de legalább egy ismert senki. Az oldal, ahol a kattintás a fő mérce, nem pedig a színvonal. Az on-line hömpölygő, milliónyi videó egy olyan világot teremtett, melyben az emberek megpróbálják elénk tárni a bennük rejlő tehetséget, humort, kreativitást vagy éppen infantilitást. Lehetőséget ad rá, hogy megosszák tudásuk és hülyeségük legjavát, a monitor előtt ülő poénhajhász népnek. Jó ez? Talán.
Így gondolta ezt Freddie Wong is, aki látta a nálunk is említett, Guitar Hero rocker bicajos vírusfilmjét és úgy döntött, hogy megmutatja a világnak, hogyan is zúznak a profik. A srác egyébként tényleg „tud valamit”, hiszen 2007-ben megnyerte az amerikai Guitar Hero bajnokságot, és így kockák közt is a kockább lett.
Szánalmasnak tartom, hogy valaki ilyenre vetemedik, hacsak nem azért tette, mert megkérték rá. Gyanús ugyanis, hogy az előző bicajos videón felbuzdulva – aminek az első héten 1 millió nézője volt – csináltak még egy vírust, ami sokkal észrevétlenebbül promótálja a terméket, mint az elődje. Ez a videó még csak 4 napja van fent, de máris 250 ezer kattintást tudhat magáénak. Ügyes? Biztosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr402684511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bys · http://myspace.com/bysman 2008.11.26. 15:25:26

Jajj, pénteken én is ilyen youtube-os Guitar Hero cuccokkal mulattattam magam. :D
süti beállítások módosítása