A sárkány feltámadása

Már kezdtem az utóbbi években szomorkodni, hogy a kisebbeknek már nem mond semmit Bruce Lee neve. A spongyabobos Partick együgyűségével néznek rám miheztartás végett, hogy ki ez a faszi a myspace top friendemben? Pedig a Kicsi Sárkányon egy generáció nőtt fel és kezdett a hatására olyan helyre járkálni, ahol szervezett körülmények között rugdossák seggbe, mondjuk egy kick-box edzés keretein belül.

Bruce Lee legenda. Bruce Lee a kínai nép hőse. Akkor is, ha Hong kong után kiment az USA-ba, meg akkor is, ha sokak szerint kiárusította a harcművészetet olyanoknak, mint Chuck Norris, vagy a Kareem Abdul Jabbar. Kína újfent Bruce Lee lázban ég, ugyanis egy 50 részből álló életrajzi sorozatot kezdett el vetíteni róla a kínai állami televízió.

Ezt a hype-ot lovagolta meg a Nokia is hogy az N96 fantázia nevű modeljét rásózza a népre. Naná, hogy mindenki meglovagolja majd arrafelé, így, vagy úgy. Remélem érezhető lesz ebből majd valami Európában is. Most már csak a ninja kultusz reneszánszát várom remegve.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr62684512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsika 2008.11.30. 15:48:14

Az igazi poén az lett volna, ha Bruce Lee magával Chuck Norris-szal nyomott volna egy ping-pong meccset a Colosseumban, amihez hasonlót láthattunk már A Sárkány visszatér címú '72-es filmben.
Azért jót mosolyogtam ezen is. :)
süti beállítások módosítása