Felfedezni jó

Én, mint notórius reklámmán, próbálok napról-napra érdekes és szórakoztató megjelenésekkel kedveskedni a mélyen tisztelt olvasóknak és persze magamnak is.  Úgy gondolom, hogy a humor az egyik alappillére ennek az oldalnak, de mostanában egyre több olyan alkotással is találkozom, ami a mondandójával és a kivitelezés minőségével akad fenn a szűrőmön. Az utóbbi pár hét legmegfogóbb példái, a nálam is említett Pain without boarders, valamint az Addicton is közölt ALS reklám. De ezek társadalmi célú alkotások voltak, melyektől szinte elvárható, hogy megérintsék az emberek piciny lelkét.
A mostani választottam viszont egy kanadai on-line rádióadó filmje, mely annyira magával ragadott, hogy már vagy négyszer megnéztem. Nem tudom pontosan, miért tetszik, csak érzem, hogy az egész egyben van. A reklám az új dolgok felfedezéséről szól. Hihetetlen jól kiválasztott karakterek, a képi világhoz tökéletesen passzoló zene, ügyes felütés és mindenekfelett, nagyon jó hangulat. Eszembe jutatta azokat a pillanatokat, amikor először éltem át valamit: az első táncot, az első csókot, az első külföldi utamat és az első bakelitlemezemet. Remélem nektek is tetszeni fog és felidézitek életetek kivételes mozzanatait!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr352684508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endzs 2008.11.24. 12:55:53

Sztem nem csak nálad, mindenkinél felidéződik vmi emlékezetes pillanat.
Nálam is...

Endzs 2008.11.24. 12:56:31

Nagyon tetszik.

Józsika 2008.11.30. 15:27:38

Nagyon rendben van.
Jó az ötlet és a megvalósítása is.
Egyetlen problémám van, ez pedig a vége:
Így nem lehet egy számot megvágni!
De ezt leszámítva tényleg hatásos kis filmet dobtak össze a kanadai srácok. :)

Akit esetleg érdekel a szám teljes verziója:
www.youtube.com/watch?v=djqTxoCXfMY&feature=related
süti beállítások módosítása