Fesztivál busz

A Londonban megrendezett, tízedik Ír Zenei Fesztivál alkalmából egy nagyon jópofa buszreklámmal rukkolt elő a RKCR/Y&R kreatív ügynökség. A „márka energia” – ahogyan ők hívják – jelen esetben egy tangóharmónika, amely számtalanszor felcsendül az ír népzenében, és így tökéletes kapcsot képez az esemény mondanivalójával. A fesztivál egyébként október 24-étől vette kezdetét, és 10 napon keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt különféle zenészekkel, énekesekkel, táncosokkal, koncertekkel, workshop-okkal és oktató előadásokkal.

Örülök, hogy egy újabb remek példáját láthatjuk a reklám célú buszmanipulációnak, melyre hazánkban is nagyobb figyelmet kéne fektetniük az ügynökségek! Ügyes próbálkozás azért nálunk is akad, de valljuk be, nem túl sűrűn kapjuk fel a fejünket az efféle élménypontokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr212684493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bys · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 12:21:12

A Naturellának volt hasonló. A Móriczról indulok útnak reggelente, és a 7-es buszmegállóját legyeptéglázták. A koncepció valami "egy maroknyi zöld a betonsivatagban" lehetett.
Érdekes, hogy elsőre nem nagyon esett le, hogy mitől más ez a buszmegálló, csak azt éreztem, hogy valami furcsa, meg furcsáltam kissé, hogy Naturella logóba van csomagolva a megálló. Jó persze, lehet bennem van a hiba.

Viszont állítólag volt olyan busz is, ami le volt belül gyeptéglázva, plusz a hangszórókon madárcsiripelés szólt.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 14:45:02

Vicces, hogy pont ezt a példát hoztad fel, ugyanis a "nálunk is akad" linknél én is erre a kampányra hivatkozok. :P

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 14:45:42

Amúgy tökre vicces lehetett, megnéztem volna én is....

bys · http://myspace.com/bysman 2008.11.13. 14:50:36

Ááá nem szoktam a linkekere ráklikkelni, mert belekerülnék egy végtelen ciklusba. :D

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.13. 14:56:52

Ja, ezt az effektust hívják linkteleníthetetlenségnek. :)
süti beállítások módosítása