Na már most

Elgondolkoztatok már azon, hogy miként tudnátok a legjobban szemléltetni a „most” fogalmát? Bevallom, én ez idáig nem nagyon elmélkedtem a dolgon, de úgy tűnik, hogy most már nincs is rá szükségem. A Sprint, Amerika egyik legnagyobb telekommunikációs cége ugyanis olyan ötletes honlappal rukkolt elő, ami lenyűgözően mutatja be ennek az időhatározónak a sokszínű értelmezését. De miért van erre szükség?

Christian Haas, a Goodby reklámügynökség kreatív igazgatója elárulta, hogy olyat szerettek volna alkotni, ami egyszerűen, de mégis ügyesen demonstrálja a Spirnt új, vezeték nélkül, internetes kapcsolatot biztosító kártyájának a képességeit. A honlap lényegében egy widgetek tucatjaiból álló, interaktív mérőrendszer, amely egy csomó, másodpercre pontos adattal szolgál különféle témában. Nyomon követhetjük a történéseket a populáció változásától kezdve, a liftekben ragadt emberek számán át, a napi transzplantációs műtéteikig. Megtudhatjuk, hogy mi a legtöbbet használt szó a weben, és azt is, hogy hány emailt küldtek a bolygón. Ilyen és ehhez hasonló érdekes infókat láthatunk, egy nagyon szépen megtervezett oldalon, melyhez jó zene és érdekes narráció párosul. Nézzétek hát meg, most vagy soha! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr862684489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2008.11.07. 15:05:20

rájöttem valamire: ha összeadod a karácsonyig hátralévő napokat a megépített házakkal és a kivágott erdőkkel, kivonod a született gyerekek számát és gyököt vonsz az egészből, kijön a liftben ragadt emberek száma!!!! :)
húúú, de jó vagyok :D

Omyg 2008.11.07. 15:06:23

...mostantól ez a saját káosz elméletem
Taps, taps, taps!!!!!! :D
süti beállítások módosítása