Kenderzsupp

Látványos kendercsokorral kedveskedtek a svéd Le Bureau kreatívjai, a Weeds (nálunk „Nancy ül a fűben”) című filmsorozat évadkezdésének alkalmából. A hatalmas spangli sajnos nem tartalmaz THC-t, de a célcsoport, azaz a sajtó és a médiaügynökségek munkatársai valószínűleg így is téptek egy jó nagyot. A sodort cigi belsejébe ugyanis egy pofás kis üdvözlőkártya lapul, amiből kiderül, hogy ki a feladó, és mit hivatott reklámozni.

Az ötlet és a kivitelezés nekem nagyon tetszik, de a célcsoport meghatározás szerintem egy picit mellécsúszott. Nyilván nem került két fillérbe a csokor, és ezért terítettek csak a médiásoknak, de lehet jobban jártak volna, ha szimplán az utcán lévő járókelőknek osztogatják. A lényeg, hogy mi rátaláltunk, és mosolyra görbült szájjal flesselünk a cucctól. :)

(Egy kis technikai probléma miatt csak most sikerült felrakni ezt a postot. Elnézést mindenkitől, akinek már nem túl friss a dolog.)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr832684488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsika 2008.11.11. 01:02:13

Nagggggyon ötletes!

"WEEDon't like it when the city lights start fading..." :D

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.11.11. 09:20:43

....and we can't get down. :D
süti beállítások módosítása