Dodge valóságshow

Eszméletlen….. Csak ennyit bírtam mondani, miután megnéztem az új Dodge Ram honlapját, mely nemcsak, hogy baromi jól néz ki, de egyben egy valóságshow házigazdája is.

A Dodge Ram Challange egy olyan különleges reality-autóverseny, melyben négy, kétfős csapat küzd meg egymással: a katonák, a tűzoltók, a cowboyok és az építési vállalkozók. A verseny valahol a kaliforniai sivatagban zajlik, ahol különbnél különb megpróbáltatásokon kell átautózni magukat a párosoknak. Mondanom sem kell, hogy a járgányok az új, 390 lóerős Ramok, melyeket kegyetlenül megkínoznak a hajszában.
Az esemény megörökítésére Tony Scott rendezőt kérték fel, akinek többek közt olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Top Gun, a Beverly Hills-i zsaru 2, a Spy Game és a Deja Vu. A 6 perces webizódokból egyelőre egy bevezető részt, illetve az első versenyt nézhetjük meg teljes képernyős, minőségi felbontásban és kiváló hanggal. A további részek hetente kerülnek fel az oldalra, így érdemes lesz időnként visszanézni. (Én biztosan nézni fogom:)
De ne feledkezzünk meg a honlap többi részéről sem! A látogatók megnézhetik a pályákat, részletes képekkel és útvonaltervvel, egy Mátrixos animáció közepette megismerhetik az új Ramot, illetve érdekes infókat tudhatnak meg a csapattagokról.
Úgy gondolom, hogy a manapság egyre divatosabbá váló, egészképernyős-filmes site-ok közül a Dodge oldala messze kiemelkedik az átlagból. Ötletben, költségvetésben, rendezésben és megvalósításban is messze felülmúlja a többit. Aki szereti az autókat – főleg a jó kis amerikai terepjárókat– és a látványos akciót, annak ez a sorozat kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr342684478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsika 2008.11.11. 01:50:47

Már látom is magam elött a 4 hirdetést az eBay-en:
Dodge RAM kevés kilóméterrel, "megkímélt állapotban", áron alul eladó. :D
Amúgy jó a kampány, én is szívesen felszaggatnám mondjuk a hűvösvölgyi reptér talaját egy ilyen szörnyeteggel! :)
Várjuk a folytatást...
süti beállítások módosítása