Gumicukor bomba

Élvezetes kis élményponttal és hozzá kötött honlappal rukkoltak elő az új-zélandi Cadbury marketingesei. A website-on élő közvetítést láthatunk egy valós óriásplakátról, melyre egy hatalmas tűt és egy folytonosan növekvő lufit helyeztek el. A lufi belseje tele van Cadbury Pascall gyümölcsös gumicukorral, mely csak arra vár, hogy kidurranjon.

Az extra poén az egészben, hogy a honlapon fogadásokat is lehet kötni, hogy a lufi mikor fog szétrobbanni. (Napra, órára és percre pontosan.) A nyertest 5000 dollárral jutalmazzák, ami elég vonzó lehet a monitorok előtt ülő, unatkozó embereknek.
A kampány jelenleg a 27. napnál tart, és ahogy elnézem még hátravan bő egy hét, míg a lufi széle eléri az óriástűt. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mekkora erővel fog szétrobbanni, és hogy a gyümölcsös repeszek milyen kárt okoznak majd a gyanútlan járókelőkben. Remélem a kamera azt is mutatni fogja! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr872684475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.10.30. 10:50:13

talán a gumicuki nem fog senkiben jelentősebb személy- vagy anyagi kárt okozni :DDD

erre szoktam azt mondani, hogy a kreativitás nem pénz kérdése. Mennyiből lehetett ezt a kampányt elkészíteni? Kb. weblappal együtt 200 dollár? ..és magyaroszágról is lehet figyelni, márkát bevésni....

(mondjuk az kivitelezés hagy némi kivánnivalót maga után)

off: fent a cimke el van írva: AMBIENT ;o)

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.10.30. 16:53:21

Azért várjuk ki a végét! Lehet, hogy egy kósza banános darabka véletlenül berepül egy ott parkoló autó kipufogójába, és akkor aztán lesz nemulass.... :D
Amúgy teljesen igazad van, nem egy nagy költségvetésű kampány, mégis több ezren megnézhették már a honlapot. Nem egy esztétikai atomvillanás, de azért a vállalható minőségen belül van. :)
Amúgy tippeltél, hogy mikor fog durranni? :)

off: köszi, javítottam

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.10.30. 18:33:07

Ad-ri Te még hiszel a mesékben? :DDD egyébként igen.....
süti beállítások módosítása