Fűrészeljünk!

Nemsokára Halloween, ami azt jelenti, hogy közeleg a szadista és vérben tocsogós filmek koronázatlan királya, az új Fűrész.  A sorozat ötödik részének népszerűsítésére hátborzongató víruskampányt találtak ki a marketingesek. Az ötlet lényege, hogy az amerikai Varitalk segítségével az emberek személyre szabott hangüzenetet küldhettek ismerőseiknek, melyben a filmek őrült főhőse, Jigsaw paráztatja be a gyanútlan delikvenseket.

Az ijesztgetés annyira jól sikerült, hogy a torontói rendőrség több tucat telefonhívást kapott a megrémült áldozatoktól, s ennek köszönhetően beszűntették a kampányt.
Úgy gondolom, hogy aki látta a filmet, annak biztosan tetszett ez a kis horror tréfa. Akik pedig olyan műveletlen, hogy nem ismerte fel egyből Jigsaw hangját, az megérdemli a félelmet. :)
Hála a torontói blogTo-nak, meg tudjátok hallgatni az egyik ilyen üzenetet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr872684472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása