Kotonkaland a tengerfenéken

Hihetetlenül provokatív és már-már perverz reklámfilmmel próbálja felhívni a figyelmet az AIDS veszélyeire a francia TBWA reklámügynökség. Pedig a korábbi űrbéli kotonkaland után azt hittem, hogy már nem érhet meglepetés. És mégis…
 
A reklám alapötlete lényegében az, hogy bármennyire is jól esik elmerülni a másik fél örömteli formáiban, mindig figyelni kell a megfelelő védekezésre. Használjunk óvszert, és így a csodás kalandot biztonságban élhetjük át.
 
Sokféleképpen próbálták már felhívni a figyelmünket korunk pestisére, de talán ez az egyik legmerészebb próbálkozás. Kíváncsi vagyok, hogy vajon hányszor ment adásba a francia televízióban.
 
A filmek mellett egyébként két print reklám is született, melyek legalább annyira jól megfogják a lényeget, mint a mozgó testvéreik. (1.2.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr182684461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remy 2008.09.29. 20:18:46

Mi a franc ez? Nincs jobb dolga egy reklámügynökségnek, mint kamublogot vezetni az indexen. Gratulálok.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.09.30. 10:21:15

Köszönjük szépen. :-)

Endzs 2008.09.30. 14:19:47

Nagyon jó!!:)
süti beállítások módosítása