Óriászacskó, Mango módra

Itt az ősz, a hőmérséklet csökken, a divat átalakul, a nők pedig zsákmányszerző útra indulnak. Erre a változásra apellál a Mango, madridi ambient akciója is, mely a 2008-as őszi kollekcióra hívja fel a  figyelmet. 

Az ötlet roppant egyszerű, de nagy-szerű: egy hatalmas Mangós bevásárlószatyrot helyeztek ki a város különböző pontjaira, hogy az új ruhákra kiéhezett, pénztárca-csattogtató, női hordát közelebb csalják a boltokhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  A kreatívok mostanság csúcsra járatják a fantáziájukat. Néhányan hőlégballonra, mások emberek tarkójára, a Mango pedig ezekre a szépen megtervezett szatyrokra próbálja építeni a kommunikációját. Az biztos, hogy a divat iránt érdeklődő hölgyek, roppant módon fognak örülni ennek a látványnak, és a közelében osztogatott katalógusnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr312684444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása