Ne pocsékold az életed online

Tudsz egyszerre szörfölni a weben és rágózni? Talán, de mindenképpen az idődet vesztegetet. Legalábbis ezt mondja a Dentyne – rágógumikat forgalmazó cég – akiknek egy rakás hirdetésük lóg New York utcáin, a metróban, taxikban, stb. A reklámok arra buzdítják a fiatalokat, hogy álljanak fel a számítógép elől 5 percre és töltsenek időt másokkal („Make face time"). Ebben segít a friss leheletet biztosító Dentyne, amire a közösségi oldalakon nem feltétlenül, a való életben viszont annál inkább szükséged van.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Érdekes a mai világban ilyen reklámot látni, ami bár egy kissé atyáskodó, mégis sok igazságot tartalmaz. Az utóbbi években az Internet térnyerése sokaknak új otthont teremtett, melyből nehéz kilépni a való világba. Jó végre egy olyan reklámot látni, ami egy kicsit megveti a Facebook és a hozzá hasonló oldalakat.

Na megyek, megnézem a leveleimet wiwen....

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172684441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása