Legyél te is szuperhős!

Ki ne álmodott volna arról gyerekkorában, hogy szuperhősként repked a fellegekben? Ki ne akart volna szupererőt és még csomó más képességet? Úgy gondolom, hogy mindenki szeretne különleges lenni, legalább egy kicsit. Sőt vannak olyanok, akik bármit megtennének annak érdekében, hogy ne szürküljenek bele a hétköznapokba. Nos, itt van számukra a lehetőség, hogy pár percre kibújjanak a bőrükből, és valami szuper jót csináljanak.

Az EVB kreatív ügynökség ugyanis létrehozott a Kodaknak egy olyan víruskampányt és honlapot, melynek segítségével belebújhatunk egy szuperhős bőrébe. (Legalábbis egy film erejéig.) Nincs más dolgunk, mint feltölteni egy képet az arcunkról a honlapra, és máris Szuperek lehetünk.
A filmet elküldhetjük az ismerőseinknek, valamint bögrére és egérpadra rakhatjuk a szuperhős emblémánkat.
Ötletes kis kampány, mely csatlakozik a „legyél te is XY” interaktív reklámok családjához. Az EVB egyébként korábban készített már egy ilyenfajta reklámot az OfficeMax-nak, „Elf-yourself” néven.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr12684448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása