Kövesd a szüzet?

Az Agent Provocateur – női fehérneműt áruló cég – is belépett azoknak táborába, akik saját, „interaktív web-kalandfilmmel” büszkélkedhetnek. Ők maguk így írnak a reklámfogásról: „Az Agent Provocateur létrehozta a cég történetének eddigi legbotrányosabb élményét nyújtó honlapját.”

Érdekes képi világ, furcsa hangulat és rengeteg fedetlen bőr. Talán így lehetne a legjobban jellemezni ezt a filmet, mely azonban véleményem szerint alulmarad a korább Axe kalandtól.

De miről is van szó? A „Follow the virgin?”egy olyan teljes képernyős film, melyben egy sötét kastélyban kell ”megküzdenünk” a gyönyörű fehérneműmodellekkel, akiknek egyetlen céljuk, hogy elcsábítsanak az eredeti célunktól. Hogy mi ez a cél?  Akit érdekel, az mindenképpen látogasson el a honlapra.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr702684446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása