Földön kívüli reklámok

Számos ötletes és meghökkentő promóciós kampány létezik ezen a Földön, melyek rossz esetben egy mosolyt, jobb esetben pedig márkaismertséget eredményeznek a kedves fogyasztóknál. Nos, itt van egy kampány, ami nem csak innovatív, de szó szerint Földön túli. A JP Aerospace – mely egy független alapon működő vállalkozás és egyben űrprogram – végre létrehozott egy olyan reklámszolgáltatást, amely kiváló felületet nyújt a Föld felé tartó ufók és az elkószált asztronauták elérésére.

Persze azért akad ennél racionálisabb magyarázat is. A művelet igazi célja, hogy az atmoszféra és világűr határára, hőlégballonnal felküldött óriásplakátokat lefényképezzék, majd visszaküldjék a képeket reklámozóknak, hogy azok kedvük szerint felhasználhassák őket. Ezek a képek nyílván jól jönnek, egy vírus- vagy buzzmarketing kampánynál, sajtómegjelenéseknél, és a word of mouth-nál.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr922684456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása