Betöltés...

Magyar márkák:
a Pöttyös Túró Rudi

RészvételNéphang

Taggyűlés

adrenalin (208) ambient (184) app (16) array (273) augmented reality (11) autó (24) billboard (11) botrány (10) coca-cola (16) condom (20) durex (14) élményhajsza (896) erotika (20) facebook (35) film (163) foci (12) gerilla (12) heineken (10) heti 1 szex (52) humor (47) ikea (10) internet (65) játék (11) közösségi média (14) kreatív (23) lapszemle (21) mcdonalds (10) microsite (13) mobil (15) nsfw (16) online (25) plakát (13) print (83) profile (29) reklám (732) sör (21) sport (14) szex (12) társadalmi célú (63) trendvekker (66) tv (14) vicces (21) viral (60) vírusfilm (56) vírusvideó (12) youtube (12) zene (24) Összes tag

Impresszum

Az ADrenalin olyan marketing - kommunikációs megoldásokat mutat be, amelyek meggyőződésünk szerint egyedileg és/vagy koncepcionálisan fogyasztói márkaélményt generálnak. A blog rendszeresen közöl interjúkat profi kommunikációs szakemberekkel a média minden területéről, foglalkozik egy-egy iparág kommunikációjának trendjeivel, és a legjobb hazai digitális reklámokkal. Célunk, hogy napi áttekintést nyújtsunk a digitális médiák aktuális folyamatairól.

Köszönjük, ha véleményeddel, szavazataiddal hozzájárulsz Te is ehhez a munkához.

Szerkesztőség

– 2015-11-30 – Címkék: reklám adrenalin cheerios real honey honey billboard – írta: ad-renalin

Cheerios: óriásplakát valódi mézből

2015-11-30 – Címkék: reklám adrenalin cheerios real honey honey billboardA Cheerios reggelizőpehely valódi mézzel készül, ezért óriásplakátjukat merész ötlettől vezérelve szintén valódi mézzel készítették el Orlandóban. A három emeletes szerkezetet a helyi méhészetekkel együttműködve hozta össze a gyártó. A billboard belsejében összesen 25000 liter friss méz csordogál, több mint 100 000 méhecske munkáját dicsérve.

cheerios-real-honey.jpg


1 komment

– 2015-11-24 – Címkék: adrenalin Google Elan Google translate – írta: ad-renalin

Fuck Google translate: verd szét bazsalikom apróra

2015-11-24 – Címkék: adrenalin Google Elan Google translateVicces online főzőbemutatót rittyentett az Elan annak szemléltetésére, hogy noha a Google az ember legjobb barátja, mégis a Google fordító talán sok esetben nem a legjobb választás. Egy ételrecepten mentek végig pontról pontra, és bizony egészen érdekesre sikerült a tálalt étel a Google-fordítója alapján. ;)

7.jpg
4_2.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-11-23 – Címkék: youtube ambient adrenalin Mini pre-roll race – írta: ad-renalin

Mini: a nagy Youtube sebességteszt

2015-11-23 – Címkék: youtube ambient adrenalin Mini pre-roll raceHogy gyors-e a Mini? Az nem kifejezés. De ha nem hiszed, most tesztelheted is a Youtube-on. Akárcsak a reflexeidet. Próbáld skip-elni a Mini reklámblokkját, mielőtt a kocsi elér a Youtube ablak végéig. Tehát tőled csak egyetlen mozdulat szükséges, hogy megnyomd a Skip gombot előbb, mielőtt a kocsi célba ér. Mondom előbb! Ja, hogy nem sikerül? Na, hát ennyire gyors. ;)

mini-the-youtube-pre-roll-race.jpg

MINI John Cooper Works YouTube Race from Kinetic Singapore on Vimeo.


Szólj hozzá!

– 2015-11-18 – Címkék: Xbox Adrenalin Tomb Raider Survival Billboard – írta: ad-renalin

Új Tomb Raider: túlélő óriásplakáttal reklámozott

2015-11-18 – Címkék: Xbox Adrenalin Tomb Raider Survival BillboardFiatalkorom kedvence a Tomb Raider, nagyjából a 6. részéig voltam aktív játékosa, azóta már gyerek mellett nem könnyű erre időt szakítani sajnos. Viszont most jön ki a Rise of the Tomb Raider, amit valahogy mégiscsak be kell illesztenem a napi rutinba, mert elég jónak ígérkezik a bemutatókat elnézve. A játék kampánya (by Xbox) is jó kalandos, akárcsak a játék. A kampány fő eszköze egy "túlélő óriásplakát" 8 hús-vér Lara Croft rajongóval, akik vállalták, hogy kiállják a próbát, és állva maradnak esőben, hóviharban egyaránt a nyereményutazás/ Lara Croft kalandtúra reményében...

2964790-rottr_survival_billboard_group_shot_wide.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-11-13 – Címkék: reklám karácsony adrenalin színező oreo colorfull – írta: ad-renalin

OREO: karácsonyi csomagolástervező lehetsz

2015-11-13 – Címkék: reklám karácsony adrenalin színező oreo colorfullEgyre trendibbek a felnőtt színezők manapság, és a trendet természetesen az Oreo is követi. Mikulás és karácsony alkalmából színezhető csomagolással lepik meg a rajongókat a "Colorfilled" kampány keretében. Csak felmész az oldalukra, kiszínezed a csomagolást az online színezőkkel. Írhatsz a csomagolásra egyedi üzenetet, és dizájnolhatod is azt a beállított funkciók szerint, majd az elkészült csomagolást megoszthatod közösségi oldaladon. De ami az igazi kúlság, hogy az általad elkészített csomagolással a kekszet le is gyártják, és az USA területén belül 10 dollárért elviszik a címzettnek. Ho-ho-hOreo!

oreo-colorfilled-hed-2015.jpg
oreo-colorfilled-4_jpeg.jpg
oreo-colorfilled-5_jpeg.jpg

 


2 komment

– 2015-11-09 – Címkék: reklám ambient ikea stockholm domino – írta: ad-renalin

Ikea: Domino Day

2015-11-09 – Címkék: reklám ambient ikea stockholm dominoAz Ikea idén novemberben rukkol elő legújabb "LATTJO" játékkollekciójával, benne különféle beltéri-, és szerepjátékokkal kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A bevezető kampány keretében interaktív szórakoztató plakátokat telepítettek Stockholm metró aluljárójába, üzenve: játszani jó. Az érintés vezérelt plakátokhoz nyúlva látványos Domino hullám döbbentette le a szerelvényre várakozókat.

ikea-playful-ikea-ad-in-the-subway-of-stockholm-600-43129.jpg

1_7.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-11-03 – Címkék: reklám ambient Adrenalin kit-kat masszázs CLP – írta: ad-renalin

A világ első masszázs posztere

2015-11-03 – Címkék: reklám ambient Adrenalin kit-kat masszázs CLPEgyre nehezebb ötletes közterületi megjelenésekkel előrukkolni, hiszen annyi minden volt már. A kreatívoknak mindig fel van adva a lecke, valami sosem látott újdonsággal előrukkolni. Szerencsére a Kit Kat márkán dolgozó copywriterek és art direktorok csapatának klassz újítás pattant ki a fejéből egy brainstormingon: kitalálták a világ első masszázs CLP-jét, mi több, meg is valósították.

image-kit-kat-jwt-colombia-kit-kat-installe-panneau-publicitaire-fait-massages-aux-passants.jpg

cslaasrwsaafm9t.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-11-02 – Címkék: ambient tipográfia adrenalin food style – írta: ad-renalin

Ízek tipográfiája

2015-11-02 – Címkék: ambient tipográfia adrenalin food styleCsodás plakátok készültek a Sainsbury Supermarket megbízásából. Elkészítésükhöz hat ételtípust választottak ki, ezeket felhasználva alkották meg tipográfiai művészek a plakátokat. Így látványos és ínycsiklandó étcsoki, chorizo, méz, kávé, szardella és torma feliratokat komponáltak rusztikus fa táblákra, természetesen food stylistok segítségével. A mézzel különösen nehéz lehetett bánni... Imádom az ilyen megoldásokat, néhány éve volt szerencsém egy élelmiszer üzletlánc kreatív citylight poszterének elkészítésében részt venni. Kék-narancs-fehér, ezek voltak az üzletlánc színei. A poszteren a logójukat raktuk ki e három szín szerint aszalt gyümölcsökből. A plexi plakátdobozt feltöltöttük aszalt szilvával (kék), aszalt barackkal (narancssárga) és szárított kókusszal (fehér), így rajzolódott ki az embléma. Imádták. :)

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-2_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-6_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-3_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-5_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-4_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-10_880.jpg

food-typography-we-turned-foods-into-the-words-that-represent-them-represent-7_880.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-10-22 – Címkék: reklám adrenalin Durex heti 1 szex – írta: ad-renalin

Heti 1 szex

2015-10-22 – Címkék: reklám adrenalin Durex heti 1 szexKommentár nélkül.

condom07.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-10-22 – Címkék: reklám sport origami adrenalin dm – írta: ad-renalin

Az új origami-módszer: így leszel dagiból fitt

2015-10-22 – Címkék: reklám sport origami adrenalin dmLátványos és gyors átalakulást ígérő szórólappal hajtogatja üzenetét a Sport Life Fitness Klub: "A döntés a te kezedben van, csak gyere edzeni"! A dagi, kanapén gyorskaját faló fickót némi akaraterővel könnyedén áthajtogathatjuk izmos, szálkás figurává. Így többé nincs kifogás, csak a sport marad és az izmosodás, mese nincs. :)

sport-life-its-all-in-your-hands-direct-marketing-design-377069-adeevee.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-10-09 – Címkék: reklám squat potty élményhajsza csillámpóni – írta: ad-renalin

Szivárványszínű fagyit kakiló csillámpónival hirdet a Squatty Potty

2015-10-09 – Címkék: reklám squat potty élményhajsza csillámpóniÉn elnézem nekik, mert péntek van. Fáradtak vagyunk mind. Megvásárolható ugyanis a 'squatty potty' nevű termék, amely segít, hogy a wécé fölött is helyesen guggoljunk, mert nem ám akárhogyan kell még ott sem! Ha azt hitted, hogy csak az edzésen kell figyelned a helyes guggolástechnikára, hát tévedtél. A legdurvább pedig a termék helyes használatának szemléltetésére készült videó. Csak erős idegzetűek klikkeljenek a linkre.

potty.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-10-07 – Címkék: reklám ambient fiat adrenalin élményhajsza free wifi – írta: ad-renalin

Free wifi-vel csökkenteni a halálozási esélyeket?

2015-10-07 – Címkék: reklám ambient fiat adrenalin élményhajsza free wifiFelmérések szerint autóbaleset esetén 92% a halál előfordulási esélye, ha nem kötjük be a biztonsági övet a hátsó, a HÁTSÓ ülésen ülve. A Fiat-ot (és mondjuk engem is) ez a számadat megrémítette, ezért tavasszal Brazíliában kampányt indított, melyben ösztönöztek az öv bekapcsolására a Fiat taxikban. És hát 2015-ben mivel is lehetne rávenni jobban a megszállott telefonnyomkodó, csetelő, Facebook-őrült városlakókat, mint free WIFi-vel...

fiat_safetywifi20150507160919.jpg


Szólj hozzá!