Betöltés...

Magyar márkák:
a Pöttyös Túró Rudi

RészvételNéphang

Taggyűlés

adrenalin (192) ambient (177) app (16) array (273) augmented reality (11) autó (24) billboard (11) botrány (10) coca-cola (16) condom (20) durex (14) élményhajsza (883) erotika (20) facebook (35) film (163) foci (12) gerilla (12) heineken (10) heti 1 szex (50) humor (47) internet (65) játék (11) közösségi média (14) kreatív (22) lapszemle (21) mcdonalds (10) microsite (13) mobil (15) nsfw (16) online (25) plakát (13) print (83) profile (29) reklám (714) sör (21) sport (13) szex (12) társadalmi célú (63) trendvekker (66) tv (14) vicces (21) viral (60) vírusfilm (56) vírusvideó (12) youtube (11) zene (24) Összes tag

Impresszum

Az ADrenalin olyan marketing - kommunikációs megoldásokat mutat be, amelyek meggyőződésünk szerint egyedileg és/vagy koncepcionálisan fogyasztói márkaélményt generálnak. A blog rendszeresen közöl interjúkat profi kommunikációs szakemberekkel a média minden területéről, foglalkozik egy-egy iparág kommunikációjának trendjeivel, és a legjobb hazai digitális reklámokkal. Célunk, hogy napi áttekintést nyújtsunk a digitális médiák aktuális folyamatairól.

Köszönjük, ha véleményeddel, szavazataiddal hozzájárulsz Te is ehhez a munkához.

Szerkesztőség

– 2015-07-31 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza illatos hirdetés – írta: ad-renalin

Az első parfüm hirdetés, ami élelmiszer számára készült

2015-07-31 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza illatos hirdetésEmlékszem gyermekkoromból az illatos mesekönyvekre, ahol például, ha a csokitorta képét megdörzsöltem, kakaóillatú lett az ujjam. Azóta vannak a katalógusáruházak hirdetései, ahol a parfümök illatmintájával itatják át a szóróújságok oldalait. Most pedig új területen használták a technikát: a Cape Herb nevű, prémium kategóriás ételízesítő hirdetéseiben, ahol marha és szárnyas pózol csilivili stílusban, mint egy klasszikus parfümreklámnál szokás, ám az újsághirdetés rejtett fülecskéje bódító parfüm helyett étvágygerjesztő, fűszeres illatot rejt...

the-cape-herb-spice-company-cape-herb-spice-rubs-a-perfume-ad-for-food-media-direct-marketing-print-374759-adeevee.jpg
the-cape-herb-spice-company-cape-herb-spice-rubs-a-perfume-ad-for-food-media-direct-marketing-print-374758-adeevee.jpg

 


Szólj hozzá!

– 2015-07-27 – Címkék: reklám hollandia kánikula élményhajsza Adrenalin McFlurry ingyenfagyi – írta: ad-renalin

Kánikulaérzékelős, ingyen McFlurry

2015-07-27 – Címkék: reklám hollandia kánikula élményhajsza Adrenalin McFlurry ingyenfagyiVégre lehűlt kicsit az idő, ám még korán sincs vége a kánikula szezonnak. Nyilván nem csak nálunk döglődünk ilyenkor a 38 fokokban, hanem például Hollandiában is, ahol a Meki ingyen McFlurry-t osztogatott. Egy spéci CLP-t hőmérséklet-érzékelős időzítővel láttak el, és amikor az érzékelő szerint a kinti meleg elérte az előre beállított szintet, a plakát ajtaja kinyílt, szabaddá téve a bekészített papírpoharakat. A poharak birtokában járt az ingyen fagyi a közeli gyorsétteremben. Kábé annyi idő alatt kapkodták el mindet, mint amilyen hosszú az akcióról készített Youtube videó lett.

dfaf.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-07-24 – Címkék: kreatív reklám élményhajsza uber Adrenalin ingyen fagyi first aid uber – írta: ad-renalin

Uber: versenybe száll az idővel

2015-07-24 – Címkék: kreatív reklám élményhajsza uber Adrenalin ingyen fagyi first aid uberAz Uber hódít. Világszerte már több mint 200 városban van jelen, és egyre több fronton. Profiljában eddig főként a közlekedés zökkenőmentessé tételére fókuszált, de igyekeznek más területen is versenybe szállni az értékes idővel. Barcelonában azt ígérik, 10 perc körüli rekordra redukálják az ebéd házhoz szállítás idejét. Újabb hír, hogy az elsősegély nyújtás idejét pedig 3 percre csökkentik a Uber First-Aid program keretében. Átlagosan ugyanis 7 perc kell, míg a segítség a helyszínre ér a nagyvárosokban, és az gyakran bizony túl soknak bizonyul. A First Aid viszont 3 percen belül kiküld egy Uber elsősegély autót, amely a szükséges ellátást biztosítani tudja addig, amíg a mentő megérkezik.

Az Uber a hőségriadósokra is gondol: a mai nap itthon fagyi házhoz szállítással lopja be magát a 40 fokban megpusztuló városiak szívébe. Még van pár órád 17.00-ig, hogy kérj akár a munkahelyedre, akár a játszótérre néhány gombóc frissítő fagyit sitty-sutty, bárhol is vagy. ;)

uber.jpg

4000.jpg


4 komment

– 2015-07-20 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza gold r vömvöm – írta: ad-renalin

Légy a Golf 'R' magyar hangja

2015-07-20 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza gold r vömvömVömvömvöööööömvööööööööm nyííííííííííííííííííííííííííí....... kábé így hangzik az új Golf R spotja, amely attól különleges, hogy alá "vömvömölheted" a saját hangoddal a reklámfilmet, ők meg elkészítik a te saját verziódat. Nagyon vicces, kipróbáltuk, és erre buzdítunk téged is. :)

vw-unleash-your-rrr.jpg

 


1 komment

– 2015-07-15 – Címkék: nikon fotográfia profile nikon magyarország Adrenalin huller gyula – írta: ad-renalin

„I am Nikon Magyarország”

2015-07-15 – Címkék: nikon fotográfia profile nikon magyarország Adrenalin huller gyulaSzereted a reklámokat? Odavagy a fényképezésért? Ráadásul Nikonnal fotózol? Akkor ez a te posztod. Most minden újdonságot megtudhatsz a márkáról, a terveiről és a marketingről. Mindezt egyenesen a legautentikusabb forrásból, a Nikon magyarországi nagyfőnökétől, Huller Gyulától.

cover_2_80d1897.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-07-14 – Címkék: reklám smart adrenalin élményhajsza f*ck you – írta: ad-renalin

Smart a csúnya beszéd ellen

2015-07-14 – Címkék: reklám smart adrenalin élményhajsza f*ck youÍme egy nagyon aranyos ötlet a Smart-tól, amely igen jól szemlélteti, hogy ha nem a megfelelő autót vezeted (a megfelelő nyilván esetünkben egy Smart, ofkorsz), akkor akaratlanul is taníthatsz csúnya szavakat, mozdulatokat a gyerekednek... :)

fuck-you.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-07-13 – Címkék: reklám balaton sound heineken élményhajsza drink chip – írta: ad-renalin

Amitől jobb lehetett volna a Balaton Sound

2015-07-13 – Címkék: reklám balaton sound heineken élményhajsza drink chipElég sok negatív kritika érte a Balaton Sound-on összegyűlt népet az interneten. Kaptak sok hideget, meleget már kevésbé. Egy dologgal talán jobbá lehetett volna tenni a rendezvényt, de biztonságosabbá és kreatívabbá legalábbis mindenképp: a Heineken videóban látható ötletével, amely szerint a szórakozóhelyekre betérők nem normál pecsétes belépőt kapnak a karjukra, hanem egy érzékelős mikrochipet. A chip az izzadás alapján méri az alkoholszintet a szervezetben, így jelezve, hogy mikor gáz már (mindenkor gáz különben) autóba ülni ivászat után...

3047683-slide-s-4-hey-ad-people-youll-be-inspired-by-and-mayb.jpg


2 komment

– 2015-07-07 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza fogyicsoki csoki flyer sureslim – írta: ad-renalin

SureSlim: végre csokival fogyhatunk!

2015-07-07 – Címkék: kreatív reklám adrenalin élményhajsza fogyicsoki csoki flyer sureslimKevés csoki lehet a világon, ami fogyaszt. Talán még Norbi rudija sem tud ilyen trükköt, mint amit a SureSlim súlycsökkentő program csoki-flyere. A reklámanyag 100%-ban 100%-os tisztaságú tejcsokiból készült, de ennek ellenére segít a kilók lefaragásában. A hogyan kérdésre annyit elárulunk, hogy a csokit természetesen nem szabad megenni hozzá, a többi a videóból kiderül...

sureslim_thechocolateflyer20150630181738.jpg

The Chocolate Flyer - SureSlim from Publicis Machine on Vimeo.

 


Szólj hozzá!

– 2015-07-06 – Címkék: reklám adrenalin puerto rico élményhajsza neutrogena – írta: ad-renalin

Rádióadó a víz alatt?

2015-07-06 – Címkék: reklám adrenalin puerto rico élményhajsza neutrogenaUgye már mindenki felkészült rá lélekben, hogy a hét közepéig bizony megmakkanunk a melegtől... Remek ötletet adott az ilyen tikkasztó napokra a hazai rádióállomásoknak is a Neutrogena, amely Puerto Ricoban kizárólag a víz alatt hallható rádióadással ösztönözte a strandolókat, hogy a tűző nap elől minél gyakrabban alámerüljenek a tengerbe, zenét hallgatni...

4444.jpg


1 komment

– 2015-06-23 – Címkék: reklám designer élményhajsza heti 1 szex michele chu condom spray – írta: ad-renalin

Heti 1 szex

2015-06-23 – Címkék: reklám designer élményhajsza heti 1 szex michele chu condom sprayNémi kommentárt azért igényel legfrissebb heti szex-élménybejegyzésünk: Michele Chu munkájának gyümölcse ez a "girlplay" névre hallgató szexuális játékszer-kit, amelynek részét képezi többek között egy condom spray. Ennek előnye, hogy mindenféle méretre egyaránt tökéletesen illeszkedik, és hasonlóképpen működik, mint a már jól ismert spray kötszerek. Emellett található benne egy szuper érzékelős melltartó is, melynek kapcsa távirányítással, egyetlen gombnyomásra kioldható a stratégiailag fontos pillanatban.

girlplay_1.jpg
girlplay_14.jpg
girlplay_6.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-06-22 – Címkék: kreatív reklám internet wifi ajándék apák napja élményhajsza tiefi – írta: ad-renalin

TieFI: hogy Apát szeressük a legjobban

2015-06-22 – Címkék: kreatív reklám internet wifi ajándék apák napja élményhajsza tiefiA múlt vasárnapi Apák napja margójára egy eszement ajándékötlet, amely napvilágot látott: a TieFi, ami átirányítja az otthoni wifi jeleket egy nyakkendőn keresztül, így az internetet csak a nyakkendőt viselő Apuka 3 méteres sugarú körzetében lehet csak élvezni. A gyerekek így kivonulnak a szobájukból, és a boldog család összegyűl Apa körül a nappaliban, legalább Apák napján...

tiefi-logo_png.jpg
tiefi1.jpg
tiefi-950x634.jpg


Szólj hozzá!

– 2015-06-18 – Címkék: reklám ambient adrenalin okostelefon élményhajsza okostelós gyalogos sáv mlab – írta: ad-renalin

Buszsáv és biciklis sáv után jön: sétálva sms-ezők sávja!

2015-06-18 – Címkék: reklám ambient adrenalin okostelefon élményhajsza okostelós gyalogos sáv mlabSétálsz az utcán a buszmegálló felé, erre beléd rongyol egy telefonját nyomkodó, és a kijelzőt veszettül bámuló fazon. Mit teszel?

A.) Nyomatékosan felszólítod, hogy legközelebb az anyját nyomkodja.

B.) Felhívod a figyelmét, hogy haladjon inkább a "gyaloglás közben mobilt nyomkodók" kijelölt sávjában, plíz.

Merthogy van ilyen, legutóbb az MLAB mobil szerviz jelölte ki sávjait a mobiljukból felnézni képtelenek számára Belgiumban. A kezdeményezés különben nem új, már Kínában és a Utah Valley University területén is próbálkoztak vele. Talán nálunk is be kéne vezetni...

text-walking-lane-1.jpg
text-walking-lane-4.jpg
text-walking-lane-3.jpg
text-walking-lane-5.jpg

 

 


Szólj hozzá!