Újrahasznos bolygó?

A szemét újrahasznosítható, de a bolygónk nem. De egyszerű, mégis óriási gondolat, amelyhez a vizuált sem bonyolították túl, de azért elegánsan oda van téve. Ehhez kiegészítésképpen egy videót tennék hozzá, hogy kicsit érzékletesebbé tegyük, mire is gondolnak az ilyen hirdetésekben... nem csak üres reklámduma, valódi probléma!

trash_is_recyclable_english.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr10012631239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hulk Coli 2017.06.30. 17:47:28

Tisztelt Blog.hu és többi oldal szerkesztője kérnék a barátunk autóját eltávolítani ameglyelenített oldalról sürgösen eltávolítani mert nem valós a cikk amit irnak róla.Piros Alfa Romeo felháborító ahogy fent van Lehúzott átvert.A fiatal ember kollégánk és nagyon jó barátunk ez a cikk személyiségi jogokat sértő mert az évekkel ezelőtti autóján még a rendszám is látszik Honda civic becsület sértés személyességi jogokat sért mert nem igaz a történet azért mert valaki áll az autója mellet és felvan nyitva a motorháztető attól még nem csaló és kéregető.Akik most elmondtuk a véleményünket az Alfás uriember barátai Midnánszki Gergő és a fiatal ember összes kollégája.További szép napot kivánunk mindenkinek Külföldön dolgozó busz sofőrök.
süti beállítások módosítása