A világ első 'királyi' nyilvános vécéje

Mi sem visszataszítóbb, mint az elhanyagolt közterületi vécék látványa és bűze. Bár, ha az ember már buszozott pl. Egyiptomban, és kénytelen volt megállni az útszéli budiknál, na az az ember bizony átértékeli az 'undorító' jelzőről alkotott fogalmát. A Donat MG ásványvíz ügynöksége a gusztustalan vécék ellen érdekes koncepcióval rukkolt elő. Jelezve, hogy a Donat MG milyen jótékony hatással van az emésztésre, a világ első királyi vécéjét alkották meg, mely királyi trónra emlékeztet, ha már trónolunk, ugye... Aki belép, koronát is kap a fejére, odabent pedig bársonyborítás, aranyszínű vécépapír, parfüm, illatos kézmosó várja. A kampányról készült Youtube videót majdnem 1,8 millióan látták.

donat-mg-royal-toilet-1-938x463.jpg
donat-mg-royal-toilet-3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr448353072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2016.02.03. 21:57:40

Egyszer - tényleg csak poénból - elkezdtük keresni a neten, hogy vajon kis hazánkban vajon lehet pottyantós vécécsészét kapni? Elárulom: lehet! Rozsdamentes acél kivitelben, kábé nettó 75-80 ropitól kezdődik az ára.

akadalymentesites.hu/shop/szaniter-aruk/vandalbiztos-szaniterek/vandalbiztos-wc-k/pottyantos-wc

www.greenclean.hu/pottyantos-wc-csesze---torok-wc-rm-acel-12-mm-falvastagsag_s0110300010

:-D
süti beállítások módosítása