Fight: kerekesszékesek vs autósok

50k. Ennyibe fáj, ha mozgássérültek számára kijelölt helyen parkolsz. Az erkölcsi részéről nem is beszélve.
De a JWT Georgia kreatív ötletében a befőtt teszi el a nagymamát, és a kerekesszékesek tolnak ki az autótulajdonosokkal...

dfadfa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr507461546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jazo 2015.05.16. 18:17:33

Érdekes figyelemkeltő üzenet, de inkább a hatóságoknak kellene azokkal foglalkozniuk, akik szabálytalanul elfoglalják a mozgássérült parkolókat. Meg azokkal is, akik szabálytalanul rendelkeznek vagy élnek vissza a mozgássérült kártyával. Szerintem azért az autósok 90-95%-a betartja ezt a szabályt, de a maradék 5-10% is elég tetemes szám, hogy minden ilyen parkolóhelyre jusson egy bunkó. Ja és az is fontos, hogy rendesen fel legyen festve, mert azzal is szokott gond lenni.

fda 2015.05.17. 07:49:12

Az 5 percnyi hírnéven kívül, el nem képzelem, mire jó egy ilyen akció. Kellett hozzá száz kerekesszék, tucatnyi ember, kamera...

Aki eddig hamis igazolvánnyal parasztul beállt a bejárat mellé, most szégyenkezve széttépi az igazolványát?

mel gibson 2015.05.17. 09:39:59

A Hajdú Péter még így is be tudott volna oda parkolni.

igazi hős 2015.05.17. 09:49:56

@Jazo: "Meg azokkal is, akik szabálytalanul rendelkeznek vagy élnek vissza a mozgássérült kártyával." Nem magyar a videó, ott nem biztosan népi sport. Itthon több fellángolás is volt, hogy szigorítsák a rokikártya kiadást és felhasználást, aztán valahogy elhalnak az ilyen ötletek és marad a sok ezer, tízezer jogosulatlan kártya a bp-i autósoknál.

eßemfaßom meg áll 2015.05.17. 13:27:58

Azért az se ártana, ha valami épelméjű személy jelölné ki a rokiparkolókat. Nálunk pl az obi előtt az összes parkolósor mindkét oldalán az első 2 hely mozgássérülté. Most komolyan, mennyi a valószínűsége, hogy egy Barkácsáruházba Egyszerre 14 kerekesszékes vásárló érkezik? De az ósannál is ugyanez van, vagy 60 mozgássérült parkolóhely van, ezekben összesen a karácsonyi csucsban szokott állni max 10 autó, gondolom ezeknek minimum a fele kamupapírral (vagy minden mozgássérült bmw-vel jár bevásárolni) .

Nooooormális?
süti beállítások módosítása