Horror álmok generátora App
Horror álmok generátora App

Először is, felmerül a kérdés, hogy vajon ki szeretne rémálmokat generálni magának? A kérdést viszont nyitva hagyjuk, és bemutatjuk a Horror Channel "Night terror" App-ját. Ha az alkalmazás aktiválása után a telódat a párnád alá rakod, az App paráztatós audio jelzésekkel manipulálja az álmaidat az alvás R.E.M szakaszában. Vége a rózsaszín bárányfelhőknek és a fehér egyszarvúaknak... Ha szeretnél magadnak egy álmatlan éjszakát, töltsd le . ;)

Screen Shot 2014-01-26 at 9.08.14 AM.png

screen568x568123.jpeg

...
Land Rover: mozgó sajtóhirdetés
Land Rover: mozgó sajtóhirdetés

A Blippar kiterjesztett valóság technológiáját használta kampányában a Land Rover. Az nyomtatott sajtóra cuppantható applikáció több érdekes funkción keresztül teszi kézzelfoghatóbbá, átérezhetőbbé az autó előnyeit: a telefon különböző erősségű rezgésein keresztül szemlélteti például a terepjárást. Emellett érdekes lehet a telefonunkat gázpedálként használni vagy képzeletben beülni az autóba egy tesztvezetésre...

458540375_640.jpg

Kreatívot keresnek Snapchat-en keresztül
Kreatívot keresnek Snapchat-en keresztül

Rendhagyó módját választotta a DDB Oslo a munkatárs keresésnek: Snapchat-en keresztül várják a leendő kreatív kollégák jelentkezését. A felhívás szerint az álláskeresőknek 10 másodpercnyi időben kell marha érdekes képet festeni magukról, hogy a DDB Oslo felvegye velük a kapcsolatot, és elrepítse őket Oslo-ba egy személyes beszélgetésre... a Snapchat különben itthon is egyre népszerűbb, itt olvashattok róla bővebben.

ddb_oslo_snapchat.jpg

0_1.jpg

süti beállítások módosítása