Az év PR videója
Az év PR videója

Na lett még egy jeges víz sztori a Van Damme-os után, ami említésre méltó: bár ebben a évben három választást is végigélhetünk, az AD:renalin – elveihez híven – eddig nem foglalkozott politikai kommunikációval. Most azonban olyan történt, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Megszületett az év, sőt, talán az évtized politikai videója, egy olyan gyöngyszem, amelyet valószínűleg hamarosan tanítani fognak a PR iskolákban.

  falus.jpg

A Fidesz ...

De kinek szól a vízálló mobiltelefon?
De kinek szól a vízálló mobiltelefon?

Én még mindig nem értem, hogy a vízálló telefonnak ki a célcsoportja, akinek csorgó nyálú kutyája vagy kisgyereke van? Most komolyan kérdezem. Amíg a válasz megérkezik, addig is itt az első víz alatti mobilapp, ami frankón érzékeli, hogy víz alatt van-e éppen a telefon vagy szárazon. Érdekes különben, de én még mindig nem értem, hogy a vízálló telefonnak ki a célcsoportja, akinek csorgó nyálú kutyája vagy kisgyereke van? Most is komolyan kérdezem.

sony-underwater-app.jpg

Van Damme szexi lánya ügyesebben spárgázik, mint a fater
Van Damme szexi lánya ügyesebben spárgázik, mint a fater

Kezd unalmassá válni, hogy már mindenhol mindenki jegesvödrözik, tegye azt bármilyen nemes cél érdekében. Egyetlen esetben tudunk még szemet hunyni felette, és mosolyogni rajta, ha valamilyen egyedi módon művelik ezt, mint például a napokban tette Van Damme különben brutál dögös lánya. Kicsit lejjebb van a videó.

Jean Claud Van Damme Coors Light.jpg

És ha már jeges víz és Van Damme, itt a spárgabajnok legújabb reklámfilmje, amelyre a Coors Light sör kérte fel. Van Damme méltatlanul ...

süti beállítások módosítása