Fél padok és fél napernyők Brazília partjain
Fél padok és fél napernyők Brazília partjain

Szemléletes módját választotta a Live / TIM, hogy bemutassa a lassú internet hátrányait, konkrétan a félbeszakadt adat-betöltődést. Fele részben hiányos tárgyakkal lepte el a brazil partokat; a fél padokkal, fél napernyőkkel és fél strandfoci hálókkal extra szélessávú internetét népszerűsítve.

incompletelife_ads_aotw.jpg

Végre a nők is állva pisilhetnek
Végre a nők is állva pisilhetnek

A nyilvános vécékre ugyebár a legkevésbé sem ajánlatos ráülni, így hát a nők szükség esetén fölé guggolnak. Ám azoknak a hölgyeknek, akik keveset guggolnak úgy egyébként, például valamiféle sporttevékenység közben, talán brutálisabb kihívás lehet ez a több pillanatig is kitartandó mozdulat, mint egy edzés. Na, az ő számukra találták fel ezt a remek (és eldobható) kényelmi eszközt , melynek segítségével végre ők is állva pisilhetnek, mint ...

Bevállalod? 6000 dollárt kapsz Reebok Crossfit tetkóért!
Bevállalod? 6000 dollárt kapsz Reebok Crossfit tetkóért!

Aki kicsit is ismerős a Crossfit sportban, az tudja, hogy a Reebok márka gyakorlatilag összefonódott vele. Az életérzés, amit ajánlanak, nem diétát vagy ideig-óráig tartó divatozást, esetleg valamiféle fellángolást jelent, hanem életre szóló pluszt, ezzel együtt pedig örök elkötelezettséget. És hát mi lehetne életre szólóbb, mint egy tetoválás, ugye. A Reebok így remek ötletet talált ki arra, hogy a Crossfit fanatikusok bizonyítsák elvetemültségüket. 

...
süti beállítások módosítása