Bevállalod? 6000 dollárt kapsz Reebok Crossfit tetkóért!

Aki kicsit is ismerős a Crossfit sportban, az tudja, hogy a Reebok márka gyakorlatilag összefonódott vele. Az életérzés, amit ajánlanak, nem diétát vagy ideig-óráig tartó divatozást, esetleg valamiféle fellángolást jelent, hanem életre szóló pluszt, ezzel együtt pedig örök elkötelezettséget. És hát mi lehetne életre szólóbb, mint egy tetoválás, ugye. A Reebok így remek ötletet talált ki arra, hogy a Crossfit fanatikusok bizonyítsák elvetemültségüket. 

ababe49eae360d2b8777bb5f6b18dcc1.jpgAz augusztus 30-án Svédországban megrendezésre kerülő Tough Viking akadályversenyen tetoválószalonnal vonulnak ki, ahol, aki bevállalja, hogy magára tetováltatja a Reebok Crossfit piros háromszögét, szuper gázsit kap, 5800 dollár értékben! Fontos viszont, hogy a méret számít: csak azé lehet a lóvé, aki a legnagyobb tetkót varratja magára, bárhová a testére... te bevállalnád? ;) Részletek itt. Ha pedig szeretnétek többet tudni a crossfit sportról, sőt, akár ki is próbálnátok, CF HollyWOD-ban például megtehetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr66613365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2014.08.18. 21:50:49

ha nem jon ossze a nyeres, barmikor ki lehet egesziteni a szep haromszoget korrekt mehhe, a csucsain vaginaval es petevezetekekkel.

braue 2014.08.19. 05:44:56

Egy sportszegyártónak nem kellene ilyesmivel játszania. Volt már Reebokom, ezután kizárt.
süti beállítások módosítása