Ahhha, érzem, pizza van nálad, öcsém!
Ahhha, érzem, pizza van nálad, öcsém!

A British Airways nagysikerű repülőgép-érzékelős billboardja után már itt a paródiája: a Dr Pepper pizzadetektoros plakátja. A repülőgépesen is kisgyereket láttunk, aki felfelé mutatott az égre, érzékelve egy repülőgép elhaladását, ezen pedig szintén egy kissrác a főszereplő, csak ő lefelé mutatva jelzi, ha pizzát "szimatol". Nyilván érezzük a finom iróniát az egészben...

sddefault.jpg

Új, Wifi menü a Mekiben!
Új, Wifi menü a Mekiben!

Általában minden McDonald's közvetlen közelében erős a gyorséttermek Wifi jele, amire sokan rá is cuppannak. A Mekinek ez szemet szúrt, így saját Wifi hálózatát kezdte el új médiaként használni kreatív kampányában: célzottan, fogyasztásra buzdító üzeneteket írtak a hálózatra kapcsolódó júzereknek: "2 óra van, remek idő egy jó hambihoz a Wifi mellé, irány a Meki!" - és hasonlók. Ha a nevemen is szólítana, frankón beparáznék.

mcdonalds-fast-food-restaurant-free-wi-fi-video-600-53325.jpg

wifries1.jpg

Hajléktalanoknak önéletrajz?
Hajléktalanoknak önéletrajz?

Situation Stockholm: a svéd Fedél Nélkül magazin a hajléktalanok élettörténetét önéletrajz formába öntötte, és plakátokon mutatta be. Így segítve, hogy a városlakók egy lépéssel közelebb kerüljenek a lapot árusító homelessekhez, és segítsék őket a hosszú téli hónapok alatt... A kampány hatására 50%-kal nőtt az eladás, így abszolút sikernek lehet elkönyvelni az elgondolkodtató sorozatot.

Situation-Stockholm-Magazine-CV4.jpg
Situation-Stockholm-Magazine-CV1.jpg
Situation-Stockholm-Magazine-CV3.jpgSituation-Stockholm-Magazine-CV5.jpg

Situation-Stockholm-Magazine-CV2.jpg


Nem lesz melód, ha csúnyán beszélsz...
Nem lesz melód, ha csúnyán beszélsz...

Ha állásinterjúra készülsz, itt egy remek alkalmazás, amely segít tisztára mosni Facebook oldalad piszkos tartalmait. Mert ugye köztudott, hogy a HR-es munkatársak előszeretettel csekkolják a jelentkezők profiljait a különböző közösségi oldalakon. 

Dirty_Mouth_by_strangness182.jpg

Simán meg lehet dőlni egy politikai tartalmú poszton, amelyben a "nem megfelelő oldalhoz tartozásodnak" adtál hangot, de ciki lehet bármilyen más, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásod is, akárcsak egy ...

süti beállítások módosítása