Bámulj magadnak egy Galaxy S4-et!
Bámulj magadnak egy Galaxy S4-et!

Tudnál 60 percig fókuszálni a teljes külvilágot kizárva egy új Samsung Galaxy okostelóért? Talán elsőre izomból rávágod, hogy nanááá, pedig egyáltalán nem könnyű feladat. Az S4 kampányában a zürichi pályaudvaron tesztelték a vállalkozó kedvűeket: aki képes volt 1 órán keresztül összpontosítani, nem foglalkozva még azzal sem, hogy akár robbantanak a füle mellett, már nyert is. Nem voltak sokan.

gsmarena_001.jpg

A világ leggyorsabb Internete
A világ leggyorsabb Internete

Legalábbis látszólag... hihetetlen szervezés és mi pénz lehetett a hátterében a Fastweb isteni ötletének, akik egyedülálló módon tudatosították Internetük gyorsaságát: a milánói metróban felszálló utasok a következő megállónál leszállva Tokyoban találták magukat... a hangosbemondó, a szerelvényre várakozó utasok, az állomás feliratai mind ezt az érzetet erősítették. Briliáns.

fastline-fastweb-from-milan-to-tokyo-360x225.jpg

images_1.jpg

fastweb-internet-service-fastline-600-82326.jpg

Besörözve kicsit, nagyon vagy még jobban
Besörözve kicsit, nagyon vagy még jobban

Ha látványban nincs ütős videoklip koncepciód, de azt akarod, hogy nézett legyen a mozid, dobd fel egy kis interakcióval. A brit Moones zenekar is ezt tette... szuper reklámfogás, be is jött, 2 nap alatt 700 ezer megtekintést eredményezve. A banda zenélését több, választható szemszögből nézhetjük végig, ráadásul többféle előadásmódban: józanul, 20, 40, 60 vagy 80 üveg sör beszlopálása utáni állapotban, jól érzékelhető dimenzió-váltásokkal. :)

Better Energy (Drunk In Session).jpg

süti beállítások módosítása