A világ 'legszőrnyűbb" reklámötlete

'Szőrnyű' ötlete támadt egy szépségszalonnak Torontóban. A letépős hirdetések jól bevált technikáját gondolták újra, saját profiljukhoz illően. Eddig okés. Egy rendkívüli szőrborítással rendelkező emberkét kértek fel, hogy a gyantás reklámcetlik letépkedését bevállalja. Csóri, nem irigylem... a letépett reklámcetli mondjuk elég meleg, a szalon elérhetőségein kívül egy nagy letépett szőrpamacsot is hazavihetünk, ami nem túl guszta, lássuk be...

dans-ta-pub-fuzz-wax-bar-epilation-street-marketing-promotion-beaute-homme-cire-bande-6-420x379.jpg

FuzzWaxBar_StreetWaxing13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr885420517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzi Vetek 2013.07.24. 09:58:02

ezt egy hete posztolta az addict blog, ani szintén Index címlapos volt.
addict.blog.hu/2013/07/15/fajdalmasan_jo_promo
SZŐRnyű, nem?

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2013.07.24. 11:11:22

DE! Egyenesen rettenetes, drága barátom! Mi nem olvasunk Addictot, szori. Maradunk a faszább forrásoknál. :D
De ha este a TV2 közöl egy hírt a Tényekben, nekik is beszólsz majd felháborodva, hogy úristen, ezt a hírt már két órája az RTL-en is hallottad??? Hagyjuk már.

Messzi Vetek 2013.07.24. 12:47:49

hát ha a "faszább források" csak most közölték le az ominózis kampányt, akkor lehet, hogy nem is faszábbak azok a források... :)
persze az is lehet, hogy _ez_ a blog nem aktuális és friss (nem is ez a célja?), hanem inkább a roppant eredeti szóviccek publikálásával igyekszik szórakoztatni a nagyérdeműt. utóbbi esetben a versenytársfigyelés teljes hiányának büszke felvállalása sem az ördögtől való, hiszen nem egy ligában játszanak. szori (sic!).

nota bene: a felháborodás, illetve beszólás inkább a bloggazda sajátja. jómagam csupán konstatáltam egy tényt.

további jó munkát és balaesetmentes közlekedést kívánok !

pépé stop 2013.07.24. 14:36:18

Ez jó!

Ez meg szánalmas: bucharestnotbudapest.com/

Kíváncsi lennék ki találta ki,ki helyeselte,és bólintott rá?

pépé stop 2013.07.24. 14:47:48

@Messzi Vetek: Szerintem ezt a cikket olyanoknak rakták ki aki még nem látta.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2013.07.29. 11:03:06

@Messzi Vetek: köszönjük, hogy itt vagy velünk, három rózsafüzért mondtunk el hálaként a hétvégén. Nélküled, és építő, hasznos hozzászólásaid nélkül azért más lenne ez a popszakma. Külön boldogság nekünk, hogy ilyen áptudét vagy, tartsa meg az isten a jó szokásodat, biztosan sokat olvassák a te "ki posztol gyorsabban" című blogodat is. Felhívnám kedves, és nyilván nagyon értékes figyelmedet, hogy ez NEM egy gyorsasági versenyt űző reklámblog. Ha nem haragszol, nem fogjuk felvágni az ereinket, csak mert valami szívednek oly kedves versenytársunk már posztolta a hírt két nappal megelőzve minket. De akkor sem fogjuk átharapni a torkunkat dühünkben, ha ezt három nappal korábban tették meg. Próbáljuk a legérdekesebb aktualitásokat felvonultatni itt, és nem gondolom, hogy valami az aktualitását vesztené reklámtémában néhány nap múlva. Ha ezzel téged sértenénk esetleg, becsszó újragondoljuk egész eddigi munkánkat. Ha lesz egyéb (értelmes) hozzáfűzni valód egy poszthoz azon túl, mint, hogy ki posztolta korábban - ami néha valóban előfordul, de különösebben nem érdekel őszintén szólva -, akkor várjuk szeretettel. Csók.
süti beállítások módosítása