Mit képzelsz magadról?

A nők iszonyú kritikusak magukkal szemben. Olyannyira, hogy csupán 4 százalékuk találja magát szépnek. A Dove ennek kapcsán elgondolkodtató kutatást végzett: megkértek néhány nőt, hogy beszéljenek magukról, írják le a külsejüket. Eközben egy profi rajzoló egy függöny mögött ülve, a nők elbeszélése alapján lerajzolta őket. Aztán ugyanezen nőkről néhány ismeretlen megkérdezett beszélt. Elmondták benyomásaikat, melyek alapján készült egy másik rajz is a korábban lerajzolt személyekről. A kutatás végén a két rajzot egymás mellé téve mutatták be, hogy mi az, amit a nők gondolnak magukról és ehhez képest hogyan látják őket mások. Természetesen ég és föld a különbség, és nyilván annak javára, hogy a Dove-nak igaza legyen: valóban mindenki szebb annál, mint amilyennek önmagát gondolja.

3532wpj.jpg
Screen-Shot-2013-04-16-at-12.46.11-PM-530x350.png
29cwhut.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr375229572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2013.04.17. 07:20:44

Nyilván a rajzoló tudta, mire megy ki a játék, vagy nem? Ez azért döntő szempont. Ha tudta, hogy egy kevésbé hízelgő és egy jobb képet kell készítenie ugyanarról a nőről, az rásegíthetett a ceruzájára.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2013.04.17. 10:56:42

Persze... érezzük, hogy ez egy reklám, amivel végső soron az a cél, hogy minél több Dove-ot adjanak el, de aki ebbe nem gondol bele, annak meggyőző. :)
süti beállítások módosítása