A te reklámod? Most nyerhetsz vele!

Te találtad ki?
Te tervezted a vizuálját?
Te írtad a szövegét?
Te voltál az accountja?

BEST-AD-2013-1.jpg

Küldd be kedvenc reklámodat 2013-ból, amelynek létrehozásában valamilyen módon közreműködtél. A témakörök: print, TV reklám vagy online megjelenések. Küldd el nekünk - kizárólag - hazai munkádat Facebook üzenetben itt az Adrenalin FB oldalára, kép esetén jpg, videó esetén mpg formátumban. Online anyagodat linkként juttasd el hozzánk.

A beküldött pályázatokat feltöltjük az Adrenalin Facebook galériájába, a ’Print’, ’TV reklám’ és ’Online megjelenések’ mappába. A galériába feltöltött reklámokra lájkolással lehet szavazni folyamatosan. Amelyik munkára a legtöbb lájk gyűlik össze adott negyedévben, az lesz a negyedév legjobbja. A szavazás eredményét az FB falunkon kihirdetjük.

Az aktuális negyedévben a legtöbb lájkot összegyűjtött munka alkotóival interjút készítünk, és a cikket megjelentetjük az Adrenalin blogon.

 

A munkáikat beküldők között havonta egy páros mozijegyet sorsolunk ki, szabadon választott előadásra. A nyertes ajándékjegyet kap, amely az ország bármely Cinema City mozijában, tetszőleges filmre beváltható az érvényességi időn belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr845159521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása