Sörskála

Mi a közös a sörben és a lecsóban? Ahogy mindenkinek megvan a jól bevált lecsóreceptje, a "jó sör" is mást jelent mindenkinél. Lehet búzasárga, borostyán vagy mélybarna; jéghideg vagy szoba-hőmérsékletű; alkoholmentes vagy testes-fejbeverős.

sor.jpg
A rajongók számára készítette el egy svájci cég a sörök Pantone skáláját, a Beertone-t. Igaz, a gyűjtemény "csupán" 200 sörből áll, ráadásul kizárólag Svájcban kapható italokból állították össze, ám a kezdeményezés mindenképpen dicséretes. Már látjuk magunk előtt a derék svájci polgárokat, amint a kocsmában akkurátusan a frissen csapolt sör mellé helyezik a skálát, majd összevont szemöldökkel ránéznek a csaposra: én nem ezt rendeltem!

2.png

A Beertone jelenleg még nem kapható kereskedelmi forgalomban, ám aki úgy gondolja, élete nem lehet teljes a birtoklása nélkül, az ötletgazdák honlapjáról usque 40 dollárért már előrendelheti.

3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr145009891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása