Viszatekintés és előrejelzések

Nem mondhatjuk, hogy 2012 eseménytelenül telt, hurrikánok, amerikai elnökválasztás, londoni Olimpia és Dél-koreai popzene ömlött minden csatornán és döntöttek meg minden eddigi rekordot az internetes világban. Az Adweek összegyűjtötte nekünk e legjobb reklámokat is. Szerintük.

best.jpg

Jóval megbízhatóbb elemzést kapunk a Google Zeitgeisttól, mi volt trendi az elmúlt évben, legalábbis ami a keresőket illeti. Az, hogy nálunk is a Gangnam Style tarolt, nem lehet véletlen egybeesés, de hogy a Való Világ és a Halenda a top 10-be került, némileg meglepő. Nemkülönben a "hogyan porszívózzunk macskát". Mi jöhet még?

Erre több fórumon is választ próbálnak adni, a Guardian cikkéből megtudhatjuk, mi az az öt technológia, ami megváltoztathatja az életünket a nem  is olyan távoli jövőben. Talán nem véletlen, hogy mindegyik mobil-fejlesztésekhez kapcsolódik.

A Marketing Land írása nem tekint annyira előre: a hirdetési iparág idei kihívásaival foglalkozik, előre jelezve a Microsoft elkerülhetetlen bukását, a Google térnyerését és - mily meglepő - ismét csak a mobil technológiák előretörését.

Végül a szociális média háza tájáról: a Mashable elkészítette a 10 legbefolyásosabb Facebook user listáját. Figyelem, a népszerűség nem feltétlenül azonos a befolyással.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr864991852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása