Ha nem hiszed, hogy éjszaka lelézerkardozhatják a kocsidat. Mert de.
Ha nem hiszed, hogy éjszaka lelézerkardozhatják a kocsidat. Mert de.

Adott egy fél autó egy parkolóban. Nyilván mindenki bámulja, hogy mi a frász történhetett vele. És adott egy QR-kód is, amit ha a kíváncsiak beolvasnak, megláthatják, mi lelte a kocsit. Az ötlet meg a hozzá készült kisfilm a DBS Bank gépjármű-biztosítás termékét hivatott népszerűsíteni, mondván: fel kell készülni a legváratlanabb történésekre is. Nagyon vicces és látványos. Szerintem.

dbs-bank-expect-the-unexpected-halved-car-600-93286.jpg

Ilyen, amikor a pofám leszakad
Ilyen, amikor a pofám leszakad

Az Intense arcápoló hidratáló hatásának szemléltetésére elrugaszkodtak a klasszikus előtte-utána sémától, és kitaláltak valami újat: a játékos billboardra több ezer, kuponként funkcionáló cetlit ragasztottak, ily módon mozaikszerűen kirakva a száraz/pikkelyes "előtte" állapotot. Az "utánát" pedig a kíváncsiság erejére bízták; a járókelők hamar leszaggatták a plakátról a kuponokat (na meg a nő arcát), így oldva meg a kreatív feladványt. Jó ötlet.

...
Dyskograf: megzenésített rajzok
Dyskograf: megzenésített rajzok

Jajj, de jó!!! Zene rajzokból. Vagyis pontosabban papírkorongra rajzolt vonalakból. Ez a Dyskograf, a grafikus lemez olvasó. A masina forgás közben, a hagyományos lemezjátszóktól eltérően tű helyett egy beépített kamera segítségével dekódolja a filctollrajzot a papír diszkekről. Őrület. Így már alapfokú rajztudással írhatunk egy új diszkóslágert, hogy legyen mit kevergetni a sok celeb dj-nek.

l.jpg

Dyskograf-une-platine-qui-transforme-un-dessin-en-musique_w670_h372.jpg

Dyskograf from Jesse Lucas on Vimeo .

süti beállítások módosítása