Dobfoci
Dobfoci

Talán nem néztük volna ki belőle, de David Beckham nagyon is otthon van a komolyzenében... legalábbis ezt bizonyítja a lenti Samsung Galaxy Note spot. Kapu helyett egy dobfalra küldi a labdákat, méghozzá egész ügyesen: az Örömódát szólaltatja meg, az ötkarikás játékok tiszteletére. Persze azért kissé rásegítettek hangzásban, de nem rossz.

Kisnagy ötlet
Kisnagy ötlet

...hogy kölcsönvegyem a Yaris régi szép szlogenét. Alig látható, de aranyos a Metro kanadai megoldása. A liliputi méretben elkészült újágkínáló nagy dologra hivatott: a hírújság mobil kiadásának népszerűsítésére. A cucc mintha miniatűr Metro lapot rejtene, de felemelve a fedelét egy QR-kód jelenik meg, amellyel okostelefonján keresztül (ha van neki) máris magába szívhatja a napi információkat a kedves utcanépe. Tök jó.

Sokat érő sikamika
Sokat érő sikamika

Nemrég jött nálunk az ötlet odafent, hogy a pénzbüntetéseket le lehessen ülni a böriben...
Na ez is valami hasonló, de mégis jobban hangzik: "nem baj Öcsém, ha nincs lóvéd, max. itt maradsz mosogatni." – gondolta a Scotch-Brite márka Brazil ügynöksége, a Grey. Sao Paulo éttermeiben nekiláttak befogni a napbarnított népet egy kis - fizetés nélküli távozásra feljogosító - suvickolásra. A videóból úgy tűnik, hogy mindenkinek tetszett a dolog, jókat ...

süti beállítások módosítása