Hal? Óóóó!

Japánban egy öttagú művészeti csoport, egy bizonyos 'Aranyhal Klub' gondolt egy nagyot, és a telefonfülkéket akváriummá változtatták. Az aranyhal meghatározó szimbólum a japán kultúrában, a boldogság és a jólét jelképe, ezért az aranyhalaktól csillogó fülke-akváriumokkal a művészek egyféle varázst vittek a hétköznapokba. Az első akvárium még tavaly készült, azóta idén több is követte...

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-1.jpg

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-6.jpg

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-8.jpg

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-5.jpg

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-4.jpg

goldfish-phone-booth-tanks-kingyubo-3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr974813198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impro 2012.10.01. 20:00:38

úgy hiszem, Superman nem lesz boldog, ha ezt meglátja.

Thasaidon · http://zothique.blog.hu 2012.10.01. 23:34:29

Micsoda lökött ötlet. :-D Remélem, azért valaki gondoskodik is a halakról, ha már egyszer a jólét szimbólumai, nem venné ki magát túl jól, ha egyszer csak megdöglenének. :-) Azt gondolnám, kár a telefonfülkékért, ki tudja, mikor jönnek még jól, de hát éppen Japánban nehogy már nincs kéznél legalább egy okostelefon mindenkinél manapság. :-)
süti beállítások módosítása