Hybrid képregényhős

A Peugeot újabb modellel örvendeztetett meg bennünket és minden környezettudatos vásárlót. A HYbrid4 amellett, hogy elektromos és dízelmotorral is rendelkezik, 4 perdefiniált üzemmódban vezethető.

hybrid.jpg

Mielőtt bárki megijedne, a további méltatást meghagynánk az autó-szakértő kollégáknak, bennünket sokkal inkább érdekel az a honlap, mellyel a gépjárművet, pontosabban annak négyféle üzemmódját népszerűsítik. A kedvünkért egy rövid kis képregényt készítettek, melyben a cselekmény a négyféle dinamikát szemlélteti. Amellett, hogy gyönyörű,a technikai megvalósítása is kiváló, természetesen táblagépről is élvezhető formában. A főhős egy ismeretlen fiatal nő (ki más?), aki valamilyen titkos információ után nyomoz (talán éppen az autó tervrajzai). Aki nem bírja processzor-teljesítménnyel, lentebb megnézheti a trailert, az oldalért klikk ide. Motion and Emotion: koherenciából ötös.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr554772917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.09.14. 04:26:47

nagyon szépen renderelt cucc az eleje, először fel se tűnt hogy CGI, de persze hogy az egész az. még a kéz is 3D, megnéztem HD-ben, a tablet éle enyhén belevág a hüvelykbe
süti beállítások módosítása